Telenovela Durere si vindecare se vede la DIVA
Conform comunicatului remis catre media-max.ro, DIVA urmeaza sa difuzeze de la inceputul anului urmator telenovela columbiana Durere si vindecare (Enfermeras – 2019), produsa si difuzata de RCN Television.

Rezumat telenovela Durere si vindecare
Seria medicala de drama Durere si vindecare se concentreaza pe vietile profesionale si personale ale unor asistente medicale. Fiecare episod prezinta un caz medical diferit.

Personajul principal este María Clara (Diana Hoyos), care are o viata amoroasa cu urcusuri si coborasuri. Ea trece printr-un mariaj destramat, un divort, cresterea celor doi copii, indragostirea de un barbat mai tanar dar si prin activitatea profesionala, care este vitala.

In acest serial putem vedea actorii Diana Hoyos (Pablo Escobar: El Patrón del Mal – 2012, Sniper: Ultimate Kill – 2017), Wayne LeGette, Nina Caicedo (Wild District – 2018), Julián Trujillo, Sebastián Carvajal, Cristian Rojas, Viviana Posada, Maria Carolina Gómez, Maria Manuela Gomez, Federico Rivera (a interpretat rolul lui Ricardo Prisco in serialul de succes Narcos), Maria Alejandra Correa, Viña Machado si altii.

Telenovela Durere si vindecare se vede la DIVA

Durere si vindecare are 429 episoade difuzate in Columbia iar pe IMDb are nota 6.1 din 121 recenzii. DIVA urmeaza sa difuzeze aceasta productie din 2 ianuarie 2023, de la ora 18:00, cate doua episoade.

In prezent, DIVA difuzeaza de la ora 18:00 filme de Craciun. Acestea sunt productiile care se pot vedea saptamana aceasta, de la ora 18:00

 • Astazi: Craciun la Graceland: Acasa de sarbatori (Christmas at Graceland: Home for the Holidays – 2019)
 • Marti: Noua pisoi de Craciun (The Nine Kittens of Christmas – 2021)
 • Miercuri: Craciun la conac (Swept Up by Christmas – 2019)
 • Joi: Rivali de Craciun (Check Inn to Christmas – 2019)
 • Vineri: Craciunul in meniu (Christmas on the menu – 2020)
 • Sambata (Ajunul Craciunului): Magia filmelor de Craciun (Christmas Movie Magic – 2021)
 • Duminica (Prima Zi de Craciun): Un Craciun vindecator (The Christmas bow – 2020)

Voi ce parere aveti despre telenovela Durere si vindecare? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. Îmi place f. Mult.Cum e si numele serialului e exact**DURERE SI VINDECARE**.Multumesc regizorului,producatorilor si nu in ultimul rinf ACTORILOR.

 2. Un serial de actualitate care prezinta problemele de zi cu zi ale unor oameni devotati meseriei lor dar si problemele sufletesti si coruptia prezenta in toata lumea .Multumesc DIVA!

 3. Un serial foarte interesant , îl urmăresc cu foarte mare plăcere și cu sufletul la gură. Aș prefera să fie difuzat în fiecare zi inclusiv sâmbăta și duminica . Bravo DIVA sunteți minunați ! ❤️

 4. Un serial interesant, se urmărește cu plăcere, aș prefera să fie difuzat zilnic (și sâmbătă și duminică )având în vedere ca are atâtea episoade!

 5. E un film de excepție care îl vizionez cu sufletul la gură.Cele doua episoade când sunt difuzate eu sant acolo nu vb cu nimeni doar la publicitate.Bravo diva 😍Santeti minunați ♥️