1001 de nopti – serial turcesc Happy Channel
Serialul turcesc 1001 de nopti (1001 nights / Binbir Gece – 2006), unul dintre cele mai apreciate seriale turcesti difuzate in Romania, revine la TV urmand sa fie difuzat in curand de Happy Channel.

Productia 1001 de nopti a fost realizata dupa colectia de povesti arabe One Thousand and One Nights. A fost regizata de Kudret Sabancı (Ingeri si nobili – 2013, Dragoste si pedeapsa – 2010).

Rezumat serial 1001 de nopti
Sehrazat, o tanara vaduva care nu are suficienti bani pentru a-si trata fiul grav bolanv, este nevoita sa ceara ajutor sefului ei. Propunerea oferita de acesta ii va schimba viata pentru totdeauna.

Cei doi protagonisti, Halit Ergenç si Bergüzar Korel, au jucat impreuna si in serialul The Magnificent Century din 2011.

In serial vom vedea actori precum Halit Ergenç (Cars of the Revolution – 2008), Bergüzar Korel (Dragostea nu bate la usa – 2009), Tardu Flordun (Ceata si intuneric – 2007), Ceyda Düvenci (A 8-a zi – 2018), Metin Çekmez (actorul a decedat anul acesta din cauza cancerului), Tomris Incer (a decedat in 2015 din cauza cancerului), Ergün Demir, Hazal Gürel, Bartu Küçükçaglayan (Butterflies – 2018), Melahat Abbasova (Mostenirea – 2014) sau Meral Çetinkaya (The Gift – 2019).

Serialul turcesc 1001 de nopti a fost foarte apreciat atat in Romania (a fost difuzat din 2016 de Kanal D), in Turcia, dar si in alte tari precum Rusia, Chile, SUA (unde a fost disponibil inclusiv pe Netflix), Croatia, Bosnia si Herzegovina, Muntenegru, Serbia, Macedonia, Albania, Bulgaria sau Grecia.
In Turcia, la fel ca in Romania, a fost difuzat de Kanal D.

1001 de nopti – serial turcesc Happy Channel

Pe IMDb, productia a obtinut nota 5.3 din aproximativ 3.100 de recenzii. In Turcia, a castigat premii pentru cel mai bun actor, cea mai buna actrita si cea mai buna serie de drama.

Cate episoade are serialul 1001 de nopti?

In Turcia, productia a fost difuzata intre 2006 – 2009, are 3 sezoane si un numar total de 90 de episoade. E posibil ca in Romania numarul episoadelor sa fie mai mare, din cauza reclamelor.

Reprezentantii Happy Channel nu au anuntat inca data si ora de la care va putea fi vizionat serialul turcesc insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Daca ati urmarit in trecut serialul 1001 de nopti, ce parere aveti despre acesta?

Update 03.01.2022: Serialul 1001 de nopti va fi difuzat de Happy Channel din 8 ianuarie de la ora 20:00, in fiecare sambata si duminica;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

  1. Chiar este un serial grozav, actorii sunt foarte buni, joaca impecabil, eu acum îl urmăresc în reluare, îmi pare rău că-l difuzează doar 2zile pe săptămână, ar trebui zi de zi așa cum se difuzează și filmul Trădarea, și acela este foarte bun.

  2. Chiar dacă l-am mai văzut, cu aceeași plăcere, bucurie îl urmăresc.Imi umple inima, trăiesc cu ei sentimentele.
    Mă bucur și mai mult când știu că sunt un cuplu fericit,cu trei copii și în viața
    particulară.❤️💐

  3. Este f greu să urmărești un serial doar sambata și duminică. Vă rugăm sa-l dați în fiecare zi, măcar de luni până vineri, nu ne mai chinuiți …Vă mulțumesc!

  4. Revăd serialul cu multa plăcere totul este deosebit regie scenariu și actori cu mult talent unii cu carisma Mulțumesc pentru acesta posibilitate de a i revedea

  5. Abia aștept să-l revăd, de data asta sper să am noroc să-l văd de la început. Mi-a plăcut foarte, foarte mult, acțiune interesantă, actori frumoși …