Teo Show va fi difuzata luni si marti – la Kanal D
Postul de televiziune Kanal D Romania anunta noi modificari ale grilei de vara. In acest material vom detalia aceste modificari ce s-au efectuat deja, iar alte modificari urmeaza sa aiba loc de saptamana viitoare.

Una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania va avea o emisiune de seara. Kanal D anunta ca emisiunea Teo Show se va transforma dintr-o emisiune de weekend in una de noapte. De saptamana viitoare, indragita prezentatoare Teo Trandafir va putea fi urmarita in zilele de luni si marti, de la ora 23.

Cand s-a mutat la Kanal D, Teo Show a fost o emisiune care se difuza dupa amiaza, de luni pana vineri, dupa un timp emisiunea a fost mutata in zilele de sambata si duminica dimineata, de la ora 10. Din 17 iulie, emisiunea Teo Show va fi difuzata luni si marti, de la ora 23, dupa serialul turcesc Melek.

Teo Show va fi difuzata luni si marti – la Kanal D

Teo Show este o emisiune de divertisment cu invitati din lumea show-biz-ului romanesc. In prima editie nocturna a emisiunii, telespectatorii vor avea parte de doua surprize. Celebrul cantaret CRBL, cel care a facut parte din formatia Simplu foarte multi ani si a participat la emisiunea Survivor, va veni la emisiunea Teo Show cu un nou stil muzical.

A doua surpriza a editiei din 17 iulie o reprezinta prima aparitie la TV a celebrei Daniela Crudu dupa ce a nascut. Daniela Crudu va dezvalui telespectatorilor Kanal D cum se simte in rolul de mamica, ea le va povesti telespectatorilor tot parcursul sau de la o persoana nebunatica si plina de energie la o persoana linistita si familista.

O alta noutate pe care Kanal D a adus-o in grila saptamana trecuta o reprezinta faptul ca serialul Melek este difuzat 5 zile pe saptamana in loc de 3 zile, cum era difuzat pana saptamana trecuta. Serialul turcesc Pretul Fericirii va putea fi urmarit doar o data pe saptamana, sambata de la ora 20, din 15 iulie. Pretul fericirii era difuzat de Kanal D in zilele de joi, vineri si sambata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.