Micii pompieri – serie noua Disney Junior
Postul de televiziune Disney Junior anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand din 5 noiembrie, de la ora 11, va lansa in premiera seria animata Micii pompieri.

Seria va fi difuzata in fiecare sambata si duminica. Micii pompieri se adreseaza prescolarilor si are ca scop sa inspire bunavointa comunitatii. Seria animata prezinta aventurile prin care trec un baietel si masinuta lui de pompieri. Cei mici vor fi introdusi intr-o lume fantastica in care masinile vorbesc, se joaca si lucreaza alaturi de oameni.

Micii pompieri trec prin diverse aventuri, echipa salveaza o masina care este blocata intr-un copac, gasesc puii dalmatieni pierduti si isi ajuta vecinii sa isi faca provizii in timpul unei pene de curent. Protagonistii doresc sa evidentieze importanta muncii in echipa si ajutorul locuitorilor orasului.

Echipa este formata din copii dinamici care doresc sa fie exact ca parintii lor dar nu cand vor creste mari ci acum cand sunt mici. Atunci cand parintii lor se duc la serviciu, micii pompieri pleaca si ei in aventuri si in misiuni de salvare. Prin aceste misiuni de salvare, Micii pompieri invata lectii de viata si in cele din urma devin eroii dupa care tanjesc sa devina. Ei vor descoperi ca a fi erou nu inseamna sa rezolvi doar un dezastru, ci din contra, a fi erou inseamna sa dai o mana de ajutor celui de langa tine atunci cand acesta are nevoie.

Micii pompieri – serie noua Disney Junior

Noul serial animat Micii pompieri le arata telespectatorilor doua  lucruri: cum pot fi buni cetateni si modul de lucru al unei echipe de interventie. Seria a fost creata de Craig Gerber, cel care a creat si serialele Elena din Avalor si Sofia Intai.

Empatia, importanta lucrului in echipa si prietenia sunt temele esentiale ale acestei serii animate. Craig Gerber este castigatorul unui premiu Emmy.

Disney Junior ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor pentru a trai experienta Disney cu povesti si personaje magice muzicale si naturale, incorporand teme specifice de invatare si dezvoltare, create pentru copii cu varsta intre 2 si 7 ani.

Cei mici pot urmari unele dintre cele mai interesante seriale pe postul Disney Junior, cum ar fi: Mickey Mouse: Casa Distractiei, Prietenii catelusi, Alice in Cofetaria Minunilor, Gasca Puisorilor si Eroii in Pijama.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.