Toamna asta se numara ofertele la Digi Mobil
Digi (RCS – RDS) continua si in luna septembrie cu preturile avantajoase pentru serviciile Digi Mobil, preturile abonamentelor Digi Mobil Optim raman nemodificate, avand in continuare posibilitatea sa optam pentru abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat cu preturi intre 3 si 5 euro pe luna, in functie de numarul de abonamente contractate.

Impreuna cu un abonament Digi Mobil Optim si un numar portat online din alta retea putem opta si pentru un telefon mobil Digi cu avans 0 si rate fara dobanda, dupa cum urmeaza:

 • Digi C2 – avans 0 si 33 RON pe luna, timp de 12 luni, pretul final platit pentru acest telefon dupa 12 luni este 396 RON
 • Digi R2 – avans 0 si 45 RON pe luna, timp de 12 luni, pretul final platit pentru acest telefon dupa 12 luni este 540 RON
 • Digi K2 – avans 0 si 83 RON pe luna, timp de 12 luni, pretul final platit pentru acest telefon dupa 12 luni este 996 RON

Toamna asta se numara ofertele la Digi Mobil

Digi C2, R2 si K2 sunt singurele smartphone-uri comercializate sub brandul Digi iar ratele acestei oferte sunt la Digi, nu sunt rate Unicredit. Oferta este valabila doar la portarea unui numar de pe un abonament din alta retea.

La abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat avem minute si SMS-uri nelimitate in reteaua fixa si mobila Digi, minute nelimitate in toate retelele nationale, mii de minute catre anumite destinatii internationale fixe si mobile, 10GB trafic de date lunar in reteaua 3G, diferenta pana la 50GB fiind in reteaua 4G si 80GB trafic inclus in reteaua 5G.

Valabilitatea acestei oferte este in perioada 1 – 30 septembrie 2020.

Digi ofera si alte telefoane in rate, inclusiv in rate Unicredit cu avans 0, daca sunteti interesat de un alt model lasati un comentariu mai jos si va vom raspunde in ce conditii puteti primi telefonul dorit.

Daca ati utilizat pana in prezent unul dintre modelele de telefoane Digi C2, R2 sau K2, ce plusuri si minusuri ati constatat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

 1. Sânt abonat Digi cu doua numere de telefon.cand am m-am postat de la Vodafone la dv.nu am primit telefon.As dori sa primesc și eu un telefon.Astept un răspuns,vă mulțumesc!

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Ce model de telefon v-ar interesa? Puteti gasi lista completa de telefoane oferite de Digi pe site-ul Digi Romania – sectiunea Telefoane.

  • Digi nu are in oferta S20 simplu, doar S20 5G sau alte variante precum S20+, S20 Ultra 5G.
   Ai vreun serviciu fix Digi? Doresti si portarea unui numar din alta retea? Daca da, abonament sau prepay?

 2. Am două abonamente mobile pe DIGI cînd mă duc la părinți am semnal foarte slab,cum să fac să fie mai mare un amplificator de mărirea semnalul la dumnevoastră se găsește?
  In casă nu am de loc.Cel mai bine in zona asta merge Romtelecom trebuie să renunț la abonamentul dumneavoastră să mă mut la ei dacă nu este altă metoda.
  Mulțumesc.

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Daca aveti probleme cu semnalul Digi trebuie sa sunati la relatii cu clientii la numarul 0314007777 sau faceti o sesizare online pe site-ul Digi Romania, urmand sa verifice daca se poate face ceva in zona respectiva.
   Un amplificator de semnal bun este scump si cred ca ar fi mai avantajos sa treceti la alt operator.

 3. La ce semnal au nici gratis nu imi fac contract cu ei, raman la orange, acum am abonament dar o sa trec pe cartela. Si orange sunt ciudati sa ai oferta mai buna pe prepay.

  • Probabil cei de la Orange au oferta mai buna pe prepay deoarece utilizatorii pot renunta oricand la acest serviciu, in schimb la abonament ai o perioada contractuala.
   Sunt de acord ca e ciudat dar asa au procedat mereu.

  • Ce semnal au? Au un semnal foarte bun. Nu vreau sa le iau partea dar nici sa arunci cu rahat aiurea in ei nu mi se pare ok. Umblu des cu masina, de la luna la lună sunt locuri in care sr vede clar ca au îmbunătățit semnalul la retea. Au dat drumu si la 2G, bate de rupe pe unde ma duc. Pentru mine sunt zone in tara asta unde digi avea semnam cu 3 dungi iar concurența cu 1,2 dungi

   • Parerea mea este ca poti avea un semnal bun sau un semnal prost la orice operator, depinde fiecare ce acoperire are in zona care ne intereseaza.
    Cat am reusit sa testez Digi si Vodafone pot spune ca Digi sta prost pe partea de voce (foarte multe intreruperi in majoritatea zonelor, este al 3-lea telefon pe parcursul a 2 ani si situatia este aceeasi).
    In acelasi telefon folosesc si Vodafone iar vocea este mai buna.
    Cat despre internet, situatia e 50-50, in unele zone Digi e mai bun, in altele Vodafone.
    Insa, avand in vedere pretul foarte redus si faptul ca nu ma intereseaza foarte mult nici vocea si nici datele mobile, voi ramane pe Digi, Vodafone e abonament de serviciu.
    Insa, asa cum mentionam, acestea sunt experientele mele. Important este sa ramanem la operatorul care ne avantajeaza cel mai bun, atat dpdv calitativ cat si dpdv al pretului.