Minimax difuzeaza filme si seriale Barbie

Fanii serialelor si filmelor Barbie pot urmari toata luna octombrie productii cu Barbie pe Minimax. Se poate spune ca Minimax devine lumea Barbie. In fiecare zi, Minimax va difuza trei seriale si filme cu papusa Barbie. Iata care sunt cele trei seriale ce se pot vedea pe Minimax:

Barbie: A Touch of Magic / Barbie: O atingere de Magie (2023). In fiecare dimineata, de la ora 07:30. Doua prietene Malibu Barbie si Brooklyn Barbie gasesc pe plaja un cal cu puteri magice care le roaga sa il ajute sa ajunga inapoi acasa in tinutul sau.

Pe langa acest lucru, cele doua fete trebuie sa il protejeze pe Peggy de un Glyph care incearca sa ii fure aripile magice, si astfel incep aventurile magice.
Serialul Barbie: O atingere de magie are un sezon format din 13 episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Barbie: It Takes Two / Barbie: Duelul prieteniei (2022) – in fiecare zi, de la ora 10:30 dimineata. Barbie: Duelul prieteniei spune povestea celor doua prietene Barbie Malibu si Barbie Blookyn. Cele doua prietene sunt eleve de liceu in New York. In timpul liceului, ele sunt rivale, o fetita reprezinta Coasta de Vest a Americii iar cealalta reprezinta Coasta Est, ele se lupta pentru a-si indeplini visurile, unul dintre visuri este acela de a deveni cantarete cunoscute. Barbie Malibu si Barbie Blookyn vor inregistra o piesa impreuna.

Minimax difuzeaza filme si seriale Barbie
Serialul Barbie: Duelul prieteniei are 2 sezoane cu un total de 26 de episoade, pe IMDb a primit nota 6,7.

Barbie Dreamhouse Adventures (2018) – in fiecare zi, de la ora 11. Acest serial urmareste aventurile papusii Barbie si a prietenilor ei dragi, plini de compasiune si caldura. In acest serial, Barbie devine un adevarat detectiv care alaturi de prietenii ei va rezolva diverse cazuri in Malibu, unde locuieste.

Seria animata are 5 sezoane cu un total de 52 de episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Pe langa aceste trei seriale cu Barbie, toata luna octombrie Minimax va difuza in fiecare zi de la ora 09 cate un film cu Barbie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.