Aleph News difuzeaza serialul Fauda
Conform site-ului oficial Aleph News, televiziunea cu acelasi nume va difuza un serial interesant si anume seria israeliana Fauda (2015).

In limba araba, fauda inseamna haos iar serialul descrie descrie conflictul israeliano-palestinian, din perspectiva ambelor parti. Doron (Lior Raz), comandantul unei unitati israeliene sub acoperire a Fortelor Speciale Israeliene il vaneaza pe teroristul Abu-Ahmed. De cealalta parte a baricadei este descrisa viata lui Abu-Ahmed care a ucis 143 de israelieni si care nu va accepta Statul Israel.

In Fauda vom vedea actori precum Lior Raz (este atat unul din creatorii serialului cat si actorul care interpreteaza rolul comandantului Doron Kavillio, a jucat si in alte productii precum The Kindergarten Teacher – 2014 sau Dumb – 2016), Itzik Cohen (A Matter of Size – 2009), Neta Garty (The Debt – 2007, Love Life – 2007), Rona-Lee Shim’on (Policeman – 2011, A Quiet Heart – 2016), Boaz Konforty (Hatuhim – 2009, Hostages – 2013), Doron Ben-David (a jucat alaturi de Boaz Konforty in Hostages si alaturi de Lior Raz in Dumb), Aylam Orian (a avut roluri in productii importante precum Ford v Ferrari – 2019, The Informer – 2019, NCIS: Los Angeles – 2009, Code Black – 2015).

Este interesant de stiut ca Lior Raz, protagonistul acestui serial, a participat si in realitate in actiunile unitatilor israeliene trimise sa opereze sub acoperire in teritoriul palestinian. De asemenea, el a trecut de la armata la bodyguard-ul lui Arnold Schwarzenegger iar ulterior si-a inceput cariera ca actor, producator si scenarist.

Aleph News difuzeaza serialul Fauda

Serialul Fauda are 3 sezoane si 36 de episoade in total, difuzate din 2015 pana in prezent (sezonul 3 a fost lansat anul acesta). Fauda este o drama emotionanta cu o nota foarte buna pe IMDB, 8.2 din 18.174 de recenzii.
Cele trei sezoane sunt disponibile si online pe platforma Netflix.

Serialul va avea premiera vineri, 18 decembrie 2020, de la ora 22:00 si va avea difuzate cate doua episoade in fiecare vineri.

Reamintim ca Aleph News a fost lansat pe 31 august 2020. Aleph Media detine licente audiovizuale si pentru alte posturi, Aleph Comedy si Aleph Business, luna trecuta acestea au primit aprobarea pentru a amana cu 6 luni inceperea emisiei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII