Top 3 aplicatii Android. In acest articol o sa va aratam trei din cincisprezece cele mai bune aplicatii pentru Android, pana acum. Toate aceste aplicatii sunt alese din diferite categorii, iar acest articol o sa fie impartit pe cinci parti. Speram sa va ajutam si ca unele aplicatii sa va ajute in rezolvarea anumitor probleme. Fara prea multe introduceri, iata primele trei aplicatii:

Weather

1Weather este probabil cea mai bună aplicație meteo din toate timpurile. Dispune de un design simplu, care vă arată vremea actuală, prognoza de până la 12 săptămâni, un radar și alte statistici foarte bune. Împreună cu aceste caracteristici, veți primi un set destul de decent de widget-uri ușor personalizabile și lucruri standard precum notificările meteorologice severe și un radar, astfel încât să puteți vedea furtunile care se apropie.

Poate că cea mai bună caracteristică este designul său minimal, care vă arată doar vremea. Versiunea gratuită are toate caracteristicile, dar cu publicitate. Taxa de 1,99 USD înlătură publicitatea. În caz contrar, cele două versiuni funcționează la fel.  Alte aplicații meteo excelente includ Dark Sky, Weather Underground și Today Weather.

Bouncer

Bouncer este o aplicație de securitate cu o premisă unică. Aplicația vă permite să acordați permisiuni temporare aplicațiilor. Așadar, de exemplu, puteți lăsa Facebook să-ți acceseze locația suficient de mult pentru a vă deplasa într-un loc, iar Bouncer dezactivează permisiunea odată ce părăsiți Facebook.

Aceasta este o modalitate excelentă de a utiliza toate funcțiile unei aplicații de social media fără să cautati în setările dvs. pentru a dezactiva acele permisiuni sau pentru a oferi acces permanent acelor aplicatii la informatiile dumneavoastra. Aplicația costa doar 0,99 USD și ar trebui să funcționeze la majoritatea (dacă nu toate) aplicațiile.

Google Drive – Top 3 aplicatii Android

Google Drive este o soluție de stocare cloud disponibilă pe Android, unde toți utilizatorii noi primesc 15 GB gratuit la înregistrare. Puteți, desigur, să cumpărați mai multi GB dacă este nevoie. Ceea ce face Google Drive atât de special, este suita de aplicații Android care sunt atașate la acesta.

Acestea includ Documente Google, Foi de calcul Google, Diapozitive Google, Fotografii Google, Gmail, Google Calendar și Google Keep. Între aplicațiile de birou, aplicația Fotografii (care permite backup de fotografii și video nelimitate) și Keep Notes pentru luarea de note, aveți aplicații pentru practic orice trebuie să faceți din punct de vedere al productivității.

Unele dintre caracteristicile acestor aplicații includ colaborarea live, funcțiile de partajare profundă și compatibilitatea cu documentele Microsoft Office. Cei din urma au o configurație similară cu OneDrive și Office.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.