ID HD si Crime & Investigation ies din grila Akta
Televiziunile Investigation Discovery (ID) HD, Magic TV HD, si Crime & Investigation au fost eliminate din grila de programe Akta, fiind inlocuite cu Digi Sport 1 HD, Digi Sport 3 HD, AMC si TV Paprika.

Pana in prezent, in grila de programe digitala Akta au intrat programele Film Now SD/HD, Digi Sport 1 SD/HD, Digi Sport 2 SD/HD, Digi Sport 3 SD/HD, Digi Life SD/HD, Digi World HD, Digi Animal World SD/HD, AMC, E! Entertainment si TV Paprika.

In ceea ce priveste posturile eliminate din grila, acestea sunt: Filmbox, Filmbox Family, Filmbox Plus, Food Network SD/HD, DW, Docubox SD/HD, ComedyEst HD, Investigation Discovery HD, Arcadia SD/HD, Crime & Investigation si Magic TV HD.

Investigation Discovery si Crime & Investigation sunt doua posturi foarte dorite de abonatii Digi (RCS & RDS) conform solicitarilor venite din partea abonatilor Digi insa probabil aceste posturi nu vor fi nici in grila Digi curand si nici in grila Akta.

ID HD si Crime & Investigation ies din grila Akta
Ieri si astazi au fost efectuate mai multe modificari ale grilei de programe Akta, se pare ca se incearca sa ramana aceeasi grila precum cea din reteaua Digi. Toate modificarile mentionate in acest articol au fost efectuate in grila digitala.

E posibil ca zilele urmatoare sa intre in grila Akta si programele Minimax, Disney Channel si Disney Jr. Posturile Disney au generat multe nemultumiri in randul abonatilor Akta cand au fost eliminate din grila la sfarsitul lunii februarie 2019. AMC si TV Paprika au iesit de la Akta la inceputul lunii ianuarie 2020.

Vom actualiza acest articol cand vor fi efectuate si alte modificari ale grilei de programe Akta, pentru a avea o imagine completa a grilei existente. Voi ce parere aveti despre aceste modificari, ce programe noi din grila va avantajeaza si care sunt posturile pe care nu le doreati eliminate?

Update: Arcadia a fost inlocuit cu E! Entertainment;

Update 04.08.2020: Discovery Channel Romania a fost inlocuit de varianta internationala;

Update 06.08.2020: Pe site-ul Akta au fost adaugate in grila posturile Digi Sport 1 SD/HD, Digi Sport 2 SD/HD si Digi Sport 3 SD/HD, Digi Animal World SD/HD, Digi Life SD/HD, Digi World SD/HD;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

135 COMENTARII

 1. In Neamt pe analogic nu este nici o modificare. Pe digital au fost introduse posturile Digi și Film Now. Amc si E! nu au fost introduse, inca.

 2. Am văzut ca postul Travel Chanel nu are subtitrare, dacă activezi limba romana de la subtitrare, nu are nici un efect, e ca și cum postul ar fi transmis fără

  • La ce posturi nu ai traducere? La posturile de documentare Digi? Sa stii ca au. Dai pe postul fara subtitrare si apesi pe butonul sub si va aparea subtitrarea .

 3. Deci, să facem o recapitulare:

  Film Now – Film Box Family
  Film Now HD – Film Box Extra HD
  Digi Sport 1- Look Plus
  Digi Sport 1 HD- ID HD
  Digi Sport 2 HD- Magic TV HD
  Digi Sport 3 HD – Comedy Est HD
  Digi Animal World HD- Food HD
  Digi World – Food SD
  Digi World HD- Docu Box HD

  Asa ar veni ?
  Si Digi Sport 2 si 3 SD în locul cui a intrat ?
  Digi Life- Film Box Plus
  Digi Life HD- Arcadia World HD
  TV Paprika- ID SD
  AMC- Arcadia World
  E!- C&I

    • Te referi pe materialul Docubox si Comedy Est HD eliminate de AKTA? Acolo s-au enumerat posturile scoase si cele intrate. Iti spun ca Digi World SD a inlocuit Food SD. Digi Sport 2 HD a inlocuit Magic tv HD Digi Sport 3 HD a inlocuit Comedy Est HD. Digi Sport 1 sd si Digi Sport 2 SD au inlocuit Film Box si Film Box Premium. Digi Sport 3 SD a inlocuit DW .

 4. La mine în zonă jud.gorj pâna la ora asta pe analogic au făcut următoarele modificări: Digi life aînlocuit Investigation discovery,Digi world – Arcadia world, Digi Sport1 – Medika tv, Digi sport2 – Akta Info şi Tv Paprika – Food tv.

 5. Numai la mine este asa de exemplu:

  La un program scrie numele „Arcadia World ” dar el este defapt AMC care e logica cei de la Digi au uitat sa schimbe numele posturilor si nu numai la amc este asa ci si la mai multe

 6. Intrebarea mea este daca Arcadia World se va mai adaugă având în vedere că avem Digi World si Digi Animal World !

  Dacă nu ma înșel Arcadia World este in lista Digi !

 7. George, stai liniștit că se vor atinge și de pachetul Bollywood. Tot asta ziceam si ieri despre canalele ID și C&I.

  Și în caz ca nu le vor înlocui, le vor elimina din grilă.

  Cei de la Digi chiar nu-s dau seama ca aproape toții abonați își doresc să intre:
  TNT HD
  ID
  C&I
  Bo Film
  Bo Classic
  Epic Drama HD
  Animal Planet ?

  Dar nu, ei baga, ceva egal cu 0.

 8. Mai au de adaugat în grila AKTA:

  În HD:

  Nat Geo Wild HD
  Nat Geo HD
  Discovery HD
  AMC HD
  Zu TV HD
  UTV HD
  AXN HD
  Bollywood HD
  E! HD
  Digi Sport 4 HD
  Super One HD
  Cinemax 2 HD

  În 4K:

  Digi 4K
  Eurosport 4K

  În SD:

  Fashion TV
  AXN Spin
  Hora TV
  Mezzo
  Duna
  Rai 1
  RTL
  BBC World News
  Super RTL
  CGTN
  Disney Channel
  Disney Junior
  Film Cafe
  Diva
  Minimax
  Jim Jam
  MTV Europe
  CBS Reality
  Maria TV
  Digi Sport 4
  Bollywood TV
  Nat Geo
  Nat Geo Wild
  AMC
  Super One
  DW German

  De eliminat din grilă:
  Bollywood Film
  Bollywood Classic
  HustlerTV
  Private TV
  Look Sport HD
  LOOK PLUS HD
  TNT HD
  Epic Drama
  F&H HD

 9. Nu mai exista programul meu preferat. ID investigation. Unde este? De ce a diaparut? Am dat cautare si nu mai este. Nu era codat. Astept raspuns pt ca deja m i s a stricat ziua. Mulțumesc

  • Presupunand ca va referiti la Akta, au fost facute mai multe modificari printre care si eliminarea postului Investigation Discovery, acest program nu este in grila Digi si probabil nu va ramane nici in grila Akta pana veti fi trecuta pe reteaua Digi.

    • Cine nu e multumit poate sa renunte insa problema e ca, de regula, acolo unde Akta sau Akta+Digi au retea, nu sunt alti operatori si nu prea ai unde sa te duci. Altfel nu-si permitea nici Akta sa-si tina abonatii cu viteza de maxim 50 Mbps la 53.5 lei pe luna.

     • Monopolul… Vechea noastra meteahna. Acum vine Digi cu viteza mai mare la internet si le da peste nas abonatilor Akta ”Uitati de grila TV, ca va dam internet la pret mai bun”

     • John eu nu il consider monopol pentru ca nimeni si nimic nu ii impiedica pe Vodafone Telekom sa se extinda in anumite zone. Ia ca exemplu Orange care intra puternic cu fibra optica chiar si in zone unde este digi. Deci daca vrei se poate,nu este monopol. Punct.

     • Personal, daca m-ar pune sa aleg intre internetul Digi si televiziunea Akta, as alege internetul Digi avand in vedere ca este cel mai important serviciu pentru mine, dar probabil depinde de fiecare persoana ce nevoi are.

     • In zona rurala AKTA a pus accentul pe tv pentru ca in zonele acelea 70-80% populatia este predominanta spre varsta a 3 a. Tineretul a plecat din acele zone.

     • Digi e clar Nr. 1 la internet… La cablu sunt altii.
      Parca s-ar fi inteles intre ei… ”Eu fac internet de calitate, tu faci cablu, iar lumea sa aleaga”. Cine vrea internet accepta si ”grila” Digi. Cine vrea cablu bun, accepta internetul oribil la altii… Fascinanti oamenii astia

     • Parerea mea este ca fiecare isi vede de businessul lui (la operatori ma refer) iar fiecare decizie se face luand in calcul aspectele financiare. Iese profit suficient, facem, nu iese profit suficient, nu facem. Treaba cu multumirea abonatilor e pentru cei care cred in povesti si basme. Valabil la nivel general, nu doar la Digi si nu doar in domeniul telecomunicatiilor.

    • Iubitorii sportului vor fi cei mai multumiti, cei care urmaresc documentarele la fel. Pana acum vad ca nu s-au atins de pachetul Boo Classic si Film.

    • Lasa-i sa treaca pe abonații AKTA la Vodafone sa treaca de pe fibra pe coaxial dacă nu le convine grilă DIGI…sau poate vor condițiile de la Telekom la suprapret

 10. V-am spus sa nu va amăgiti degeaba ca nu baga DIGI nimic. Ce este la DIGI o sa fie la AKTA și ce a fost la AKTA n-o sa fie la DIGI. Punct.

  • Eu sunt printre ultimii care mai asteapta… :))) Sunt mai pozitiv de felul meu. Vedem cand se termina totul cu preluareaakta. Nu ma asteptam sa iasa chiar toate… Ne-au surprins total cu asta

   • De intrat posturi tv vor intra si la digi. Posibil daca se vor lansa Aleph News si Smart TV pentru ca este in grila smart fm, A7 TVpentru ca reprezentanti postului au spus lucrul acesta. Poate Prima tv HD B1 HD. Poate un TNT HD prntru ca in octombrie expira actualul contract( asa stiu). Vedem. Testele de ieri cu ,cele 2 frecvente nu sau facut degeaba.

  • Din punctul meu de vedere, grila de programe a celor de la Akta era superioara grilei Digi, fara doar si poate. Ma refer la nivel general, fara sa iau in calcul doar posturile de sport. La sport Digi stau foarte bine, avand posturile Digi Sport.
   Insa, daca analizam si celelalte aspecte (infrastructura, calitatea serviciilor, pretul) atunci Digi este cu mult peste.