Totul cu dovleac / Asa cum esti – DIVA

Anotimpul iubirii se va incheia la Diva in luna octombrie atunci cand postul va difuza ultimele filme romantice ale acestui sezon. Sezonul iubirii se va incheia pe 14 octombrie. Iata care sunt premierile lunii octombrie in ceea ce priveste filmele romantice.

Just the way you are / Asa cum esti (2015) – 2 octombrie, ora 14. Jennifer  (Candace Cameron Bure) este o agenta matrimoniala de succes care dupa 15 ani de casnicie constata ca flacara iubirii dintre sotul ei si ea s-a stins, asa ca va face un lucru ciudat pentru a-si salva casnicia. Jennifer decide sa isi trimita sotul la o intalnire pe nevazute cu ea.

Filmul Asa cum esti are durata de o ora si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Marry go round / Casatorie cu bucluc (2022) – 3 octombrie, ora 14. Abby (Amanda Schull) si Luke (Brennan Elliott) se cunosc din liceu, cei doi au fost casatoriti o scurta perioada insa s-au despartit. Dupa despartire, Abby decide sa plece la Paris. Acolo il cunoaste pe Edward (Zak Santiago) cu care Abby are planuri de casatorie. Planurile sale vor fi date peste cap in momentul in care Abby primeste o scrisoare de la Luke.

Dupa ce citeste scrisoarea, Abby trebuie sa decida ce va face in continuare, va ramane la Paris sau se intoarce la Luke? Casatorie cu bucluc are durata de o ora si 24 de minute ,pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Been there all along / De la inceput (2023) – 4 octombrie, ora 14. Charley (Marlie Collins) a fondat o aplicatie de intalniri cu care are un mare succes. Dupa un timp, viata lui Charley ia o intorsatura neasteptata atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Daca pe plan personal nu isi mai poate salva casnicia si se desparte, ea incearca sa isi salveze aplicatia de la faliment.

Astfel, Charley il angajeaza pe Liam (Adam Hollick),un expert in marketing sa ii salveze aplicatia de la faliment. Filmul are durata de o ora si 30 de minute.

Take off to Love / Pe aripile dragostei – 5 octombrie, ora 14. Maggie (Brenda Matthews) o cheama pe nepoata sa Lily (Morghan Kohan) sa o ajute la administrarea unei pensiuni de langa un port. Lily il intalneste pe Marcus (Marcus Rosner), un pilot de hidroavion de care Lily se indragosteste.
Filmul Pe aripile dragostei are durata de o ora si 20 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Totul cu dovleac / Asa cum esti – DIVA

Pumpkin Everything / Totul cu dovleac (2022) – 9 octombrie, ora 14. Amy (Taylor Cole) este o scriitoare celebra, ea scrie romane cu vampiri. Amy pleaca intr-un turneu de promovare a romanului sau. La scurt timp de la plecarea sa in turneu, Amy este chemata inapoi de bunicul sau pentru a prelua afacerea familiei, un magazin cu dovleci.

Cat timp Amy are grija de magazinul bunicului, ea il intalneste pe Kit (Cory Sevier).
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Starting up Love / Cabana dragostei noastre (2020) – 10 octombrie, ora 14. Jilian (Anna Hutchinson) este o directoare de finante care mosteneste de la unchiul sau o jumatate de cabana, undeva la munte. Cealalta jumatate de cabana ii apartine lui Liam (Rocky Myers), de profesie manechin.
Cabana dragostei noastre are durata de o ora si 20 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Romance Retreat / Pasiuni neasteptate (2020) – 11 octombrie, ora 14. Dana (Amanda Schull) este de profesie jurnalista, ea se desparte de iubitul ei si hotaraste sa plece in vacanta pentru a se relaxa si pentru a uita de el. In vacanta, Dana se indragosteste de un profesor de yoga. Dana trebuie sa decida daca se intoarce la munca sau ramane cu profesorul de yoga pe insula unde isi petrece vacanta.
Pasiuni neasteptate are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

A Royal Recipe for Love / Reteta regala a iubirii (2023) – 12 octombrie, ora 14. Emma (Laura Miyat) este de profesie bucatar. Emma este angajata de regele si regina Sanoviei sa gateasca pentru o petrecerea aniversara. Emma este convinsa ca daca se duce sa gateasca la acea petrecere si va scrie o carte cu retetele mancarurilor gatite acolo, va obtine succesul de care are nevoie sa devina cunoscuta.

Filmul Reteta regala a iubirii are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota  7,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.