Teo Show revine cu un nou sezon la Kanal D
Postul de televiziune Kanal D va lansa saptamana viitoare grila de toamna, iata care sunt emisiunile din grila Kanal D si orele de difuzare ale acestora.

La capitolul seriale, Aripi frante va fi difuzat in zilele de luni si marti, de la ora 20. In zilele  de miercuri, joi si vineri va fi difuzat serialul Infidelul. Emisiunea concurs Jocul cuvintelor revine din 31 august cu un nou sezon si va intra in grila de toamna Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:30.

Tot Dan Negru va prezenta in curand la Kanal D o noua emisiune concurs numita Tu urmezi. Aceasta va fi singura emisiune in care concurentii stau la coada pentru a raspunde la intrebari de cultura generala. Emisiunea Casa iubirii va fi difuzata ca pana acum, de luni pana vineri, de la orele 10 si 16:30 si sambata si duminica de la orele 16 si 19. Casa iubirii este prezentata de Andreea Mantea.

Tot cu un sezon nou revine si emisiunea In cautarea adevarului, prezentata de Ernest, de luni pana vineri, de la ora 13. Emisiunile informative numite Stirile Kanal D vor continua sa le ofere telespectatorilor informatii de interes general la aceleasi ore, dupa cum urmeaza:

  • stirile diminetii, de luni pana vineri, prezentate de Simona Patruleasa
  • stirile pranzului sunt prezentate de luni pana joi, de la ora 12, de Ilinca Obadescu
  • Cristina Dorobantu va prezenta stirile pranzului de la ora 12, in zilele de vineri, sambata si duminica
  • Christian Sabbagh va prezenta stirile serii, de luni pana vineri, de la ora 19
  • Silvia Ionita va prezenta stirile serii in zilele de sambata si duminica, de la ora 18

Teo Show revine cu un nou sezon la Kanal D

Surpriza toamnei la Kanal D o reprezinta noul sezon al emisiunii Teo Show, prezentat de Teo Trandafir, care va incepe din 27 august si care va fi difuzata in zilele de sambata si duminica, de la ora 10 dimineata. Noul sezon Teo Show va avea un continut altfel, informatii utile si interviuri cu personalitati din diverse domenii de activitate.

Emisiunea Asta-i Romania revine cu un sezon nou in fiecare duminica, de la ora 14:30. Din 20 august, revine si emisiunea RoVentura cu un nou sezon, in fiecare sambata, de la ora 15. \RoVentura va fi prezentata de Andreea Stravoiu si George Mihai.

Se striga darul va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 20. Aceasta emisiune este prezentata de Mihai Mitoseru si Gratiela Duban. Emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai revine din 28 august, de la ora 22, cu sezonul 3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.