Toy Boy – sezonul 3 Netflix
Toy Boy (2019) este unul dintre cele mai vizionate seriale disponibile in prezent pe Netflix, acesta este un serial spaniol iar in acest articol vom mentiona toate informatiile pe care le vom obtine despre sezonul 3.

Actiunea se desfasoara in jurul unui stripper pe nume Hugo Beltrán, condamnat la 15 ani de inchisoare dupa ce sotul iubitei sale (Macarena Medina) este gasit mort. Atunci cand autoritatile il interogheaza, el nu este capabil sa isi aduca aminte evenimentele care au avut loc in noaptea crimei. Dupa 7 ani, el are posibilitatea de a-si demonstra nevinovatia.

Toy Boy a fost difuzat in Spania pe Atresplayer Premium iar al doilea sezon a fost difuzat intre septembrie si noiembrie 2021. Pe Netflix, sezonul 2 a fost adaugat pe 11 februarie 2022.

In ceea ce priveste sezonul 3 al serialului Toy Boy, reprezentantii Netflix si reprezentantii serialului nu au confirmat inca reinnoirea, insa, avand in vedere audientele bune obtinute, sunt sanse mari sa vedem episoade noi. Astazi a fost plasat pe locul 2 in topul serialelor Netflix vizionate in Romania.

Toy Boy – sezonul 3 Netflix

De asemenea, un motiv pentru care putem spera la reinnoirea serialului este ca sezonul 2 s-a incheiat lasand fanii in suspans. El Turco planuieste sa isi salveze afacerea iar fanii asteapta sa vada cum va afecta acest lucru viata lui Andrea.

Daca va fi lansat sezonul 3, probabil nu vom vedea episoade noi mai devreme de toamna anului 2022.

Pe IMDb, Toy Boy a obtinut nota 6.4 din aproximativ 6.700 de recenzii. Rolul principal este interpretat de Jesús Mosquera.

Platforma de streaming Netflix pare sa aiba succes cu serialele spaniole, printre cele mai cunoscute putem mentiona Fabrica de bani, Elita, Centralistele sau Velvet. In plus, sunt disponibile si alte seriale in limba spaniola, originare din Mexic sau Columbia. Reamintim ca Netflix va adauga luna aceasta un nou serial spaniol, Minciuni amenintatoare.

Voi ce parere aveti despre Toy Boy? Ati vrea sa vedeti si sezonul 3?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII