Bucatareasa din Castamar – Netflix
Netflix va difuza un nou serial spaniol numit Bucatareasa din Castamar (La cocinera de Castamar / The cook of Castamar – 2021). Aceasta drama romantica a fost lansata in Spania pe 21 februarie 2021 iar pe Netflix vom putea viziona integral toate episoadele incepand cu 9 iulie 2021.

Serialul este bazat pe nuvela lui Fernando J. Múñez si a fost produs de Buendía Estudios, fiind difuzat de Antena 3 din Spania (a nu se confunda cu postul omonim din Romania) si de platforma online Atresplayer.

Rezumat serial Bucatareasa din Castamar
Actiunea se desfasoara in Madrid in anul 1720, Clara Belmonte este o bucatareasa agorafobica (agorafobia este frica de spatii deschise) care incepe sa lucreze in bucataria din Castamar, incercand sa lase in urma un trecut dureros, marcat de moartea tatalui sau, care a fost considerat un tradator.

Clara se indragosteste de Diego, Ducele de Castamar, iar acesta pare sa ii impartaseasca sentimentele. Insa, acestora nu le este usor sa fie impreuna din cauza diferentelor sociale. Mercedes, mama lui Diego, vrea ca Diego sa se casatoreasca impreuna cu Amelia Castro, care apartine unei familii de nobili.

Cate episoade are Bucatareasa din Castamar?
Serialul spaniol are 12 episoade difuzate pana in prezent iar pe IMDB a obtinut nota 6.8 din doar 141 de recenzii.

Bucatareasa din Castamar – Netflix
Michelle Jenner (Julieta – 2016, Isabel – 2011, Los hombres de Paco – 2005) interpreteaza rolul Clarei Belmonte insa vom vedea si alti actori precum Roberto Enríquez (si el a jucat in Isabel, alaturi de Michelle Jenner), Hugo Silva (a avut un rol in serialul Jocurile Timpului, difuzat in prezent de TVR 1, alaturi de Fiorella Faltoyano, pe care o vom putea vedea de asemenea in Bucatareasa din Castamar), Maxi Iglesias (Velvet – 2013, Ingobernable – 2017) si altii.

Resident Evil: Intuneric infinit – Netflix
Netflix va difuza o serie animata dintr-o franciza cunoscuta si anume Resident Evil: Intuneric infinit (Resident Evil: Infinite Darkness). Aceasta productie va fi disponibila pe Netflix de maine, 8 iulie.

Seria animata este creata de Hiroyuki Kobayashi (a contribuit si la alte productii Resident Evil si anume: Resident Evil: Degeneration (film animat), Resident Evil: Afterlife (film), Resident Evil: Retribution (film), Resident Evil: The Final Chapter (film), Resident Evil: Vendetta (film animat) sau Resident Evil: Damnation (film animat)).

Actiunea seriei Resident Evil: Intuneric infinit este plasata intre evenimentele dintre Resident Evil 4 si Resident Evil 5, in 2006, atunci cand este descoperit un incident al unor hackeri asupra Casei Albe. Leon S. Kennedy a primit ordin sa investigheze acest incident insa acolo va intalni zombii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.