Traficantul disponibil pe Netflix.
Mini seria TV Traficantul este o noua distributie disponibila pe platforma de filme si seriale Netflix. Mini seria a fost lansata pe 10 martie 2021 si mai este cunoscuta sub denumirile: Caid si Dealer.

Sezonul 1 Traficantul

Primul sezon al mini seriei s-a lansat pe platforma Netflix miercuri, 10 martie. Sezonul este alcatuit din 10 episoade cu o durata medie de 10 minute. In total, durata primului sezon este de de 1h 46′. Pana la data publicarii acestui articol, serialul are 302 recenzii, obtinand nota 6.1 pe IMDb.

Povestea serialului este despre un traficant de droguri care canta muzica rap si care a atras atentia casei de discuri cu o melodie cu foarte multe vizualizari. Artistul este Tony (Abdramane Diakite), lider al unei bande de traficati de droguri. Videoclipul melodiei este filmat de un regizor de videoclipuri muzicale si colegul sau cameraman. Acestia intra in cartierul drogurilor cu camere de filmat, dorind sa alcatuiasca videoclipul melodiei din secvente reale din viata artistului. Cei doi sunt intampinati de oameni inarmati si periculosi. Ceea ce parea doar un videoclip al unei piese se transforma intr-o operatiune periculoasa, iar regizorul si cameramanul sunt prinsi intr-un razboi violent al benzilor. Actiunea filmul este prezenta inca din primul episod, lucru captivant pentru privitori.

Traficantul disponibil pe Netflix.

Productia originala Netflix ii are in rolurile principale pe actorii: Abdramane Diakite (Tony) Mohamed Boudouh (Moussa), Sebastien Houbani (Franck), iar limba vorbita este franceza. Data de lansare la nivel mondial este aceeasi ca cea din Romania, 10 martie.

Mini seria Traficantul este incadrata la genurile: drama TV si politist. O posibila continuare nu a fost anuntata de Netflix. Daca aveti recenzii despre mini seria originala Netflix (Traficantul) nu ezitati sa le postati in campul dedicat de mai jos. De asemenea, pentru alte sugestii in materie de filme, seriale sau emisiuni TV nu ezitati sa ne lasati titlurile in campul dedicat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.