Travel Mix devine televiziune generalista
CNA a aprobat in sedinta de joi solicitarea venita din partea societatii BestMix Media pentru modificari ce priveste televiziunea Travel Mix. Solicitarea face referire la schimbarea profilului televiziunii Travel Mix in profil generalist, anterior fiind tematic – turism.

Aceasta solicitare s-a discutat si in una dintre sedintele anterioare insa a fost respinsa. In acea solicitare se solicitau si modificari privind VP-TV, printre acestea existand si modificarea denumirii in Diaspora TV.

Laurentiu Megelea, administratorul companiei BestMix Media, a declarat in sedinta anterioara ca se doreste un refresh si integrarea unor emisiuni de calitate, se doreste sa se mearga pe acelasi trend precum Agro TV, Favorit TV, Etno TV sau alte televiziuni pentru a diversifica programul si pentru a avea audienta mai mare.

Reprezentantul postului a dat ca exemplu emisiuni talk-show, care chiar daca sunt despre turism/documentare, daca se afla in grila postului nu mai respecta profilul tematic turism.

In cadrul sedintei anterioare, s-a aprobat modificarea structurii de programe Travel Mix insa nu si modificarea formatului de principiu. De asemenea, solicitarea pentru VP-TV / Diaspora TV nu s-a aprobat integral astfel incat reprezentantul postului a decis retragerea solicitarii.

Travel Mix devine televiziune generalista

In cadrul ultimei sedinte, Laurentiu Megelea a mentionat ca a fost refacuta structura de programe si a descris cateva schimbari in ceea ce priveste emisiunile difuzate.

Rasvan Popescu, membru CNA, a declarat ca motivul pentru care se cere schimbarea profilului este deoarece postul se afla la Digi in grila in sectiunea Alte tematici, aproape de finalul listei iar schimbarea profilului tematic ar obliga operatorul sa mute postul pe o pozitie mai buna, in sectiunea posturilor generaliste.

Dorina Rusu, membra CNA, a intrebat reprezentantul postului daca s-ar mai fi cerut schimbarea profilului in cazul in care pozitionarea in grila RCS & RDS era alta. S-a raspuns ca audienta ar creste daca profilul ar fi generalist, insa, in cele din urma, raspunsul primit a fost ca nu s-ar mai fi cerut schimbarea profilului.

Solicitarea a fost aprobata, cu un vot impotriva si un membru s-a abtinut de la vot.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

    • Mai bine s-ar face post de de sport, sa între în primele 20. Atâta Tam Tam pentru postul acesta care în final o să-l pască falimentul. Abonatul TV este sătul de vloger-eala

  1. sa schimbi profilul unui post doar ca esti pe nu stiu ce pozitie pe rcs rds mi se pare o prostie pe vodafone este pe pozitia 309 si nu vad nici o problema dar na asta cu pozitia si audienta e o vrajeala audienta o ai sau nu o ai indiferent de pozitia pe grila

    • Razvan nu este nici o vrajeala, posturile se lupta nu pentru audienta ci pentru share ( nu stiu daca am scris bine). Adica bani pe publicitate. Adica daca Travel Mix se va pozitiona pe 30 in grila Digi sau Vodafone atunci vor primi mai multi bani de la firmele de publicitare. Vodafone va trebui sa il urce pe pozitia a 10 -11 si nu pe 309 cat este acum.

      • pe 10 este prima sport 3 si pe 11 ete prima sport 4 nu cred ca vor accepta cei de la prima alte pozitii in grila ca sa puna travel mix pe acele pozitii + ca nu vad de ce ar trebui vodafone pozitile doar pentru travel mix ca ei se inflameaza pe chestia asta ca nu le convine pozitia in grila rcs rds

  2. E un esec total. Audientele sunt „notabile” sub 1% , iar schimbarea nu va aduce nimic nou, tot aceeasi audienta va avea! Sa nu mai spun de investitii, salarii, etc…

  3. Ca să fii televiziune generalista trebuie sa ai măcar 2 seriale și 5 filme pe săptămână. Doar în Ungaria mai exista televiziune generalista cum era odată prin anii 2000.