Handbalul intern revine la TVR 1 si TVR 2
Posturile de televiziune TVR 1 si TVR 2 vor transmite in aceasta saptamana meciuri din Cupa Romaniei la handbal feminin si Supercupa Romaniei la handbal masculin.

Cupa Romaniei la handbal feminin este sponsorizata de firma de curierat Fan Courier. Primul tur al Cupei Romaniei la handbal feminin se va juca in Bistrita in sala Polivalenta si sala LPS, marti 24 august.

Turul 2 se va juca intre echipele castigatoare din primul tur tot in cele 2 sali din Bistrita, miercuri 25 august.

In aceasta editie a Cupei Romaniei sunt inscrise 15 echipe. Iata cum arata tabloul competitiei si meciurile din primul tur:

  • Baia Mare- CSM Slatina;
  • CSM Mioveni -Gloria Buzau;
  • Magura Cisnadie – Dunarea Braila;
  • Ramnicu Valcea – SCM Craiova ( marti 24 august ora 15:30 pe TVR 2);
  • Zalau – U Cluj;
  • CSM Bucuresti – Bistrita ( marti 24 august ora 18 pe TVR 1);
  • CSM Deva- Stinta Bucuresti.

Echipa Rapid Bucuresti este calificata direct in sferturi. Final Four-ul va avea loc sambata si duminica pe 28 si 29 august in Braila. Meciurile se vor disputa intre orele 11:00 si 15:30.

Cel mai interesant duel este cel dintre CSM Bucuresti si Bistrita. Aceste 2 echipe au cel mai mare buget din Liga Florilor si cei mai valorosi antrenori: Kim Rasmunssen (Bistrita) si Adi Vasile (CSM Bucuresti). Tot la CSM Bucuresti joaca si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a Romaniei).

Minaur Baia Mare – Rapid Bucuresti (miercuri, 25 august, ora 10, pe TVR 1 turul 2). Sambata 28 august, ora 11, prima semifinala a Cupei Romaniei Feminin pe TVR 2 si ora 15:30 semifinala 2 pe TVR 1. Duminica, 29 august, ora 11, pe TVR 2 finala mica. De la ora 15:30 se poate viziona finala mare pe TVR 1.

Handbalul intern revine la TVR 1 si TVR 2

Supercupa Romaniei la handbal masculin se va juca intre Dinamo si Dobrogea Sud (miercuri, 25 august, ora 18, pe TVR 1). Meciul se va juca in Sala Polivalenta din Alexandria.

Dinamo au transferat 10 jucatori si pe antrenorul spaniol Xavier Pascual (acesta a castigat sezonul trecut Liga Campionilor la handbal cu FC Barcelona. Xavi Pascual va antrena si echipa Nationala de Handbal Masculin in paralel cu echipa de club Dinamo Bucuresti. Antrenorul spaniol a mai antrenat echipa nationala de handbal masculin si acum 3 ani.

Posturile de televiziune ale Societatii Romane de Televiziune transmit in exclusivitate noile sezoane ale campionatelor nationale de handbal feminin si masculin. Denumirile campionatelor sunt Liga Florilor si Campionatul Zimbrilor. Competitia interna de handbal feminin incepe pe 4 septembrie, iar competitia interna masculina pe 29 august. TVR 1 si TVR 2 sunt in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.