Travel Mix HD, Valea Prahovei TV HD, Disco Mix HD, Shop On TV HD, 24 Mix Teleshop – la Sweet TV

Platforma de streaming Sweet TV a introdus saptamana trecuta in grila online noi canale TV romanesti si un canal strain. In acest material vom mentiona care sunt posturile ce au intrat saptamana trecuta pe Sweet TV.

Sweet TV a introdus saptamana trecuta posturile Travel Mix HD, Valea Prahovei TV HD, 24 Mix Teleshop, Shop On TV HD si Disco Mix HD. Aceste canale apartin companiei Best Mix Media si vin sa completeze intreg pachetul de canale Best Mix Media disponibile pe Sweet TV, dupa ce cu ceva timp in urma a intrat Party Mix HD.

Travel Mix HD este principalul canal de televiziune ce apartine companiei Best Mix Media. Travel Mix difuzeaza filme si seriale documentare romanesti. De cateva luni, postul si-a schimbat licenta TV dintr-o licenta tematica de turism intr-o licenta generalista. Travel Mix TV a devenit principalul canal de televiziune al companiei Best Mix Media dupa ce aceasta companie a cesionat licenta Bucuresti TV catre Dogan Media.

Valea Prahovei TV este un canal regional care deserveste judetele Prahova si Brasov. Postul difuzeaza in mare parte a timpului continut preluat de la televiziunile: Dada TV si Travel  Mix.VP TV a fost primul canal lansat de Best Mix Media.

Travel Mix HD, Valea Prahovei TV HD, Disco Mix HD, Shop On TV HD, 24 Mix Teleshop – la Sweet TV

24 Mix Teleshop este singurul canal de televiziune care prezinta non stop produse care pot fi cumparate de telespectatori prin telefon.
Shop On TV prezinta teleshopping din strainatate despre casa, gradina si moda.
Disco Mix HD este primul post din Romania care difuzeaza numai muzica disco.

Pe Sweet TV a mai intrat de curand un canal TV din strainatate, este vorba de Current Time HD. Acesta este un post ruso-ucrainean care se adreseaza telespectatorilor ucraineni. Sweet TV este printre putinele platforme sau daca nu singura platforma de streaming din Romania care pune la dispozitia refugiatilor ucraineni din Romania un canal prin care acestia pot urmari 24 de ore din 24 informatii despre situatia tarii lor.

Sweet TV  este una dintre cele mai noi platforme tv de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

    • Pentru cei care vor canale ukainiene exista satelitul amos(fostu Boom) și satelitul (fostu max TV), cu canale ukainiene. Au canale bune de muzica, filme cu Bruce Lee, canale ca:Tet, 1+1,2+2,Tonis(pe asta difuzează seara porno), M1, M2, otv music, Enter film, inter, etc.