Mamici de pitici cu lipici si iUmor – sezoane noi 2021
Pe posturile tv ale grupului Intact Media au inceput sa revina noi sezoane ale celor mai indragite emisiuni. In acest material vom detalia doua dintre aceste emisiuni, este vorba de Mamici de pitici cu lipici ce se difuzeaza pe postul Antena Stars si emisiunea iUmor ce va fi difuzata in curand pe postul Antena 1.

Noul sezon al emisiunii Mamici de pitici cu lipici a inceput pe postul Antena Stars de luni, 6 septembrie, de la ora 18. Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi de luni si marti. In Mamici de pitici cu lipici vom urmari aproape zi de zi viata de familie a 3 vedete din showbiz-ul  autohton. In acest sezon vom vedea cum se descurca cu copiii lor vedetele: Simona Hapciuc, cuplurile Deea si Dinu Maxer si Gabriela Cristea si sotul ei.

Simona Hapciuc isi creste copilul singura iar prin prezenta ei la aceasta emisiune ea spera sa incurajeze si alte femei aflate in situatia ei sa mearga mai departe. Simona Hapciuc va arata publicului cum va face fata diferitelor situatii care apar in relatia parinte-copil.

Deea si Dinu Maxer sunt o familie fericita si implinita alaturi de cei 2 copii ai lor, Andreas in varsta de 10 ani si micuta Maya de 2 ani. Deea Maxer a spus ca in familia ei nicio zi nu seamana cu alta si ca este incantata sa participe la aceeasi emisiune alaturi de Simona Hapciuc si Gabriela Cristea. Gabriela Cristea este, de asemenea, incantata sa participe la emisiunea Mamici de pitici cu lipici alaturi de cele 2 fetite ale sale. Gabriela spera ca prin aceasta emisiune fetitele ei sa se invete cu camerele de filmat sa fie dezinvolte, in speranta ca vor urma si ele drumul mamicei lor adica vor avea si ele o cariera in televiziune.

Sambata, 11 septembrie, telespectatorii cei mici sunt invitati sa urmareasca pe Antena Stars de la ora 19:30 filmul 102 Dalmatieni.

Mamici de pitici cu lipici si iUmor – sezoane noi 2021

Din 25 septembrie, de la ora 20, incepe la Antena 1 al 11-lea sezon al emisiunii iUmor. Juriul emisiunii va fi format din: Delia, Cheloo si Mihai Bendeac. Si in sezonul 11 vor fi numere de stand up, dans, magie si invitati speciali.

Modul de desfasurare al emisiunii iUmor este acelasi. Concurentul urca pe scena, isi face numarul iar juriul ii noteaza cu thumbs up pentru da si thumbs down pentru nu. Cine ia 2 sau 3 de da merge mai departe.

Cele 2 posturi tv ale trustului Intact Media sunt in grilele de baza ale celor mai mari companii de cablu, iptv si dth de la noi din tara. Emisiunile posturilor Antena 1 si Antena Stars pot fi vizionate si pe platforma Antena Play.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.