Trimitere index autocitire Digi Energy
In reteaua Digi (RCS – RDS), indexul pentru consumul de energie electrica se poate trimite usor, in acest articol vom detalia modalitatile prin care putem face acest lucru.

Acestea sunt modalitatile prin care putem trimite indexul Digi Energy:

 1. Pe site-ul Digi Romania, ne logam in sectiunea Contul Meu (daca nu avem deja cont Digi, cream unul) – pozitionam cursorul pe numele nostru din dreapta – Serviciile Mele – Digi Energy
 2. Aplicatia de mobil Digi Romania – selectam butonul de optiuni din stanga sus – Personal – Servicii – Energie
 3. Apel la numarul gratuit 0800410400
 4. Apel la relatii cu clientii Digi la numarul 0314004414 sau 03xx400414 (unde xx este prefixul judetului, exemplu Cluj: 0364400414)

Este recomandat sa alegem una dintre primele 3 optiuni, avand in vedere ca sunand la relatii cu clientii Digi putem astepta o perioada destul de lunga de timp in asteptare, in functie de numarul de persoane care suna in acelasi timp.

Trimitere index autocitire Digi Energy
Digi trimite si informari prin SMS periodic privind modalitatea prin care putem trimite indexul Digi Energy, informarile arata in felul urmator:

La RCS & RDS ai solutii rapide si simple de comunicare a indexului autocitit: telefonic la TelVerde 0800 410 400 (apel gratuit) sau online pe DigiRomania.ro, de azi, pana la finalul lunii. Echipa Digi Energy

Acestea sunt cateva sfaturi oferite de Digi pentru reducerea consumului de energie electrica:

 • Inlocuirea solutiei de iluminare cu o solutie mai eficienta (LED)
 • Inlocuirea consumatorilor mari (frigider, AC, masina de spalat, TV cu CRT etc.) cu aparate economice
 • Izolarea peretilor pentru a reduce nevoia de a incalzi suplimentar locuinta sau nevoia de a utiliza aparat de aer conditionat
 • Intreruperea aparatelor de la sursa de energie cand nu suntem acasa, chiar daca sunt oprite, acestea consumand chiar si in stand-by

Voi ce parere aveti despre modalitatile prin care puteti trimite indexul in reteaua Digi (RCS & RDS)? Daca ati folosit una dintre aceste metode, ati intampinat dificultati?

Update 23.08.2020: In cazul contoarelor inteligente nu este nevoie sa trimitem indexul autocitit;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

28 COMENTARII

 1. De ce nu Răspunde nimeni la telefoane ? După ultima lege maxim timp de așteptare e de 8 minute și eu am așteptat și 30 și nu Răspunde nimeni ? De ce ne spune ca e înregistrată convorbirea când de fapt nu vede nimeni ca nu se Răspunde ?????de ce și pana când ?????

 2. La numărul destinat trimiterii Index electric, nu se poate obține legătura pentru a transmite. Aceasta este o problemă de peste 3 luni. Încercați să soluționați. Vă mulțumesc.

 3. Pentru trimitere index, exista doua rubrici: index energie activa si index energie activa P. Cel din urma este indexul aferent prosumatorului(energiei livrate de prosumator)? Multumesc!

 4. nu pot transmite indexul energie, de doua zile mi se comunica o eroare care a intervenit
  de doua zile incerc sa transmit indexul și nu este primit că a intervenit o eroare si-mi recomandă să mai încerc. Telefonic la 800410400 îmi respinge indexul ca nefiind valid. Eu comunic lunar prin contul meu și nu am cum să greșesc, țin și evidența scrisă.-

 5. Deși folosesc de f mult timp Nr de telefon gratuit acum robotul îmi spune că indexul nu este valid. Am incercat de doua ori și ac rezultat.Ce se întâmplă?

 6. De ce nu pot trimite indexul la voi ?.Sistemul merge fffffffffffffffffffffffffffffff prost!!! Nu avem timp o zi intreaga sa transmitem un amarat de index, serios!

 7. De ce nu mai pot sa dau indexul telefonic , care este motivul ca nu toti abonatii beneficiaza de asta ! Noi cum trimitem , eu nu pot merge de doua ori pe luna personal sa platesc si sa dau indexul !!!

 8. Bună seara,de ce nu mai există buton pentru transmiterea autocitire contor,aveți numai reclame,fiind deja client digi nu mă interesează atâta reclamă, va rog sa remediati acest aspect,vizavi de a putea transmite indexul.