Tu urmezi – un nou game show cu Dan Negru
Postul de televiziune Kanal D anunta ca in curand Dan Negru va prezenta un nou game show nemaivazut in Romania. Noua emisiune a lui Dan Negru se va numi Tu urmezi. si este adaptata dupa un format international, Next One. Emisiunea Next One a fost difuzata in premiera internationala in Italia in 2013 unde a avut un succes incredibil. Dupa succesul avut in Italia, Next One a fost adaptata si difuzata si in alte tari precum Spania, Ungaria, Polonia sau Brazilia.

Iata modul de desfasurare al emisiunii Tu urmezi. Concurentii stau la coada pe scena pentru a raspunde la patru intrebari puse de Dan Negru. Concurentul care se afla la microfon trebuie sa raspunda la intrebarile adresate de Dan Negru foarte rapid. Daca participantul aflat la microfon va raspunde gresit la doua intrebari din patru, atunci locul la microfon ii va fi luat de urmatorul concurent.

Intrebarile adresate concurentilor de catre Dan Negru vor fi intrebari de cultura generala. Game show-ul Tu urmezi se preconizeaza a fi difuzat de Kanal D in toamna. Pana atunci, fanii concursurilor pot urmari la Kanal D emisiunea-concurs Jocul cuvintelor, prezentata tot de Dan Negru.

O alta informatie legata de Kanal D face referire la serialul turcesc de mare succes Ma numesc Zuleyha care se aproprie de final. La momentul publicarii acestui material, Kanal D difuzeaza acest serial doua episoade pe saptamana, joia si vinerea, de la ora 20, in timp ce in zilele de luni, marti, si miercuri este difuzat un alt serial turcesc de mare succes, Aripi frante.

Serialul Ma numesc Zuleyha ajunge la final la Kanal D la jumatatea lunii iulie. Fani acestui serial vor avea parte de un final al povestii extrem de surprinzator.

Kanal D apartine companiei Dogan Media si a fost primul post de televiziune care a incercat aceasta reteta de succes, difuzarea serialelor turcesti, seriale care au captivat publicul din Romania. Primul serial turcesc difuzat de Kanal D Romania a fost 1001 de nopti. Kanal D se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor din Romania.

Update 25.08.2022: Tu urmezi! va incepe din 3 septembrie si va fi difuzat in fiecare sambata, de la ora 20:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII