Oferta Telekom: 50% reducere 12 luni la TV si NET

Oferta Telekom: 50% reducere 12 luni la TV si NET – Telekom a lansat o noua oferta pentru serviciile fixe de televiziune si internet conform careia putem beneficia de reducere 50% la abonament timp de 12 luni.

Ciobanul Ghita promoveaza o noua oferta pentru compania Telekom conform careia este oferita o reducere de 50% timp de 12 luni aplicata serviciilor fixe de televiziune prin cablu si internet. Concret, acestea sunt pachete de care putem beneficia in reteaua Telekom:

TV M + Internet L (6.5 euro in primele 12 luni, 13 euro pe luna)

 • pana la 102 canale TV digitale dintre care 25 HD;
 • receiver smart Samsung inclus;
 • 1000 Mbps viteza download si 500 Mbps viteza upload;
 • router wireless inclus;

TV L + Internet L (8 euro in primele 12 luni, 16 euro pe luna)

 • pana la 102 canale TV digitale dintre care 25 HD;
 • receiver smart Samsung inclus;
 • canalele Telekom Sport sunt incluse;
 • 1000 Mbps viteza download si 500 Mbps viteza upload;
 • router wireless inclus;

Clientii care opteaza pentru TV M pot beneficia de pachetul suplimentar Telekom Sport+ la 1 euro pe luna, avand primele 2 luni gratuite. Pachetul Telekom Sport+ contine urmatoarele canale TV: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport, Look Sport HD si Look Plus.

Oferta este valabila pana pe 29 februarie 2020 (inclusiv) cu posibilitatea de prelungire. Reamintim ca Telekom are in prezent o oferta in derulare pentru telefonia mobila, oferta conform careia putem beneficia de o reducere de 50% timp de 12 luni pentru abonamentul Mobil 6, la portarea unui numar din alta retea.

Oferta Telekom: 50% reducere 12 luni la TV si NET

De asemenea, tot la portare sunt oferite telefoane fara avans, smartphone-uri precum Samsung Galaxy A10, Huawei Y6s, Samsung Galaxy A20e, Huawei P Smart Z, Samsung Galaxy A30s, Huawei P30 Lite.

Telekom lanseaza o noua oferta avantajoasa pentru a aduce clienti noi in retea. Oferta este valabila doar pentru clientii noi iar pentru a evita rezilierea contractului si semnarea unui nou contract, un client trebuie sa nu fi fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom Romania care sa fi incetat in ultimele 2 luni anterior contractarii si sa contracteze un serviciu fix nou, respectiv un serviciu de care nu beneficiaza deja in baza unui alt contract incheiat cu Telekom Romania (indiferent de tipul de abonament).

Oferta este disponibila doar in mediul rural, in mediul urban se ofera 50% reducere timp de 6 luni. Voi ce parere aveti despre ultima oferta Telekom pentru serviciile fixe?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

  • Pe site au disponibile doar ofertele pentru zonele cu fibra optica iar in zona dvs din cate am vazut nu este acoperire pentru reteaua de fibra. Pentru oferta va recomand sa sunati la relatii cu clientii Telekom la numarul 0214041234.

  • Reducerea de 50 % pe 12 luni se face cate 6 luni pe an pe un contract de 24 de luni. Adica 6 luni in primul an si 6 luni in al 2 lea an. Asta daca stai in rural ca la orasi oferta este de 6 luni reducere de 50 % la un contract de 24 luni. 3 luni in primul an 5o % si 3 luni 50% in al 2 lea an.

 1. Digi pierde teren la greu, au pierdut abonati pe digimobil cu portarea lor in telekom cu telefon la 1 leu , acum trag tare cu net de 1 giga din start. Din spate vine tare Orange, o sa asistam la miscari masive in aceasta piata.

    • Momentan oferta este buna pe reteaua proprie, grila de programe este excelenta insa e posibil sa mentina preturile si calitatea cum trebuie pana isi fac o baza mai mare de clienti. Oricum, vedem ce se mai intampla mai departe.

 2. La mine in zona este in felul urmator (Maramures): Internetul celor de la Digi este praf datorita tehnologiei pe care o folosesc (EoC) si… astfel am fost nevoit să renunț la ei si sa trec la Telekom care au in zona tehnologia VDSL2+, net superiora tehnologiei Eoc. In cazul televiziunii deși nu sunt fan, am optat sa păstrez abonamentul la cei de la Digi. Concluzie:1. Sunt foarte multumit de netul celor de la Telekom, nu am avut nici un deranjament in ultimele 8 luni, de când sunt abonat. Viteza este cea menționată în contract (70 Mbps/40 lei/lună). 2. Sunt foarte multumit de calitatea serviciului de catv si grila pe care o oferă cei de la Digi. (60 canale analogice/179 Digitale/Radio din care aproximativ 30 sunt HD, 2 smart-camu-ri, total 24lei/lună). Testul de mai jos este realizat pe wifi, la aprox. 35m de router…

 3. Ultima gaselnita de marire a preturilor cu 2 RON si posibilitatea denuntarii unilaterale da posibilitatea de a face o filtrare a clientilor care sunt dispusi de mearga in continuare cu ei. Apele sunt destul de tulburi in prezent, cine cumpara, va cumpara atat activele cat si baza de clienti. Astfel fac o imagine cat mai clara a ceea ce au sa vanda. Eu personal i-am sfatuit atat de parintii si pe socrii mei care au si depus cerere de reziliere.

  • Probabil incearca sa-si pastreze cat mai multi abonati in retea, chiar daca intentioneaza sa plece din Romania. Pana la urma banii multi se iau pe abonati, nu pe infrastructura.

 4. Bună dimineața. Pot face Telekom și Ghită Ciobanul promovare și ofertare cât vor deoarece abonați nu știu dacă mai vin la cât de jalnica este această Companie. Și în plus le facem noi abonatii reclamă gratuit pe Facebook și alte saituri la cât de pârliți sunt ei. Sunt ZERO abonații termină contractul cu ei și au plecat la alta companie iar în acest moment văd că cel mai mare succes au cei de la Digi. Mulțumesc și o săptămână minunată.