Turneul Wimbledon se vede gratuit la Digi pe Eurosport 4k
Digi Romania a anuntat o noua campanie prin intermediul careia ofera o luna gratuita la extraoptiunea 4k abonatilor care activeaza aceasta extraoptiune online in perioada 28 iunie – 10 iulie 2022. Astfel, abonatii vor putea viziona gratuit turneul de tenis Wimbledon in format ultraHD pe Eurosport 4k.

Oferta este lansata in parteneriat de Digi si Eurosport si este dedicata in special pasionatilor de tenis. Extraoptiunea 4k este disponibila doar pentru abonatii serviciului de televiziune digitala prin cablu iar pentru a beneficia de o luna gratuita a extraoptiunii activarea trebuie sa se faca exclusiv online.

Dupa luna gratuita, pretul extraoptiunii 4k va fi 5 lei pe luna si nu exista perioada contractuala, astfel incat se poate dezactiva oricand inclusiv online.

Turneul de tenis Wimbledon se desfasoara in perioada 27 iunie – 10 iulie, in aceeasi perioada cu valabilitatea campaniei Digi – Eurosport (cu exceptia zilei de ieri, campania 4k este valabila de astazi).

Turneul Wimbledon se vede gratuit la Digi pe Eurosport 4k

Turneul Wimbledon a inceput ieri iar pe tabloul competitiei se afla romancele Simona Halep, Gabriela Ruse, Ana Bogdan, Mihaela Buzarnescu, Irina Bara, Sorana Cirstea si Irina Camelia Begu.

In primele doua zile romancele s-au descurcat foarte bine, 6 din 7 jucatoare s-au calificat in turul secund Elena-Gabriela Ruse fiind singura care nu s-a calificat mai departe.

Daca nu doriti activarea extraoptiunii 4k, este bine de stiut ca turneul Wimbledon se poate viziona si pe Eurosport 1, Eurosport 2 sau Eurosport Play.

In reteaua Digi, extraoptiunea 4k are pretul de 5 lei pe luna si include televiziunile in format ultraHD Digi 4k si Eurosport 4k. Aceasta extraoptiune se poate activa doar de catre abonatii la televiziune digitala prin cablu (pachetul Digital) care beneficiaza de un receptor sau smartcam Digi, un astfel de echipament fiind obligatoriu pentru decriptarea posturilor.

Voi ce parere aveti despre campania Digi? Veti activa extraoptiunea 4k?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

 1. Pe Eurosport 4K mai sunt și alte transmisiuni pe care nu le vedem pe Eurosport 1 și 2. Problema e calitatea imaginii, felul cum e redat Eurosport 4K la Digi, e jalnic.

   • Dumneavoastra habar nu aveti… ati preluat reclama de la RCS RDS fara sa va documentati… Wimbledon e doar pe Eurosport 1 si Eurosport 2.

    • Ia spuneti domnule Mircea cine minte si e praf ? La ora aceasta joaca Novak pe Eurosport 4k. Sa va fie rusine pentru tot ce ati scris despre mine si acest site. Nu va luati dupa EPG si ieri a fost transmis meciul lui Nadal. Nu imi pun mintea cu toti habarnistii. Va astept cu scuzele de rigoare daca aveti curajul si bunul simt. Daca nu ascundeti va ca un sobolan.

     • In acest moment este Isner cu Murray meci ce este si pe E2. Poate dvs sunteti nou pe aici si nu stiti o chestie. Eu daca gresesc cu ceva am demnitatea sa recunosc. Cand se publica un material informatia din acel material este 100% adevarata. Nu suport minciuna si nici nu imi place sa mint sau sa fiu facut mincinos. Respect!