TV AS introdus regional in grila RCS – RDS
Televiziunea de muzica populara TV AS a fost introdusa astazi in grila digitala de cablu RCS – RDS in judetul Arad, astfel retransmisia programului este extinsa in reteaua Digi.

TV AS este deja disponibil in grila digitala a mai multor judete in reteaua RCS – RDS (a fost introdus in grila digitala anul trecut, tot pe 16 decembrie) precum Cluj, Maramures, Alba, Sibiu, Salaj, Mures, Harghita, Brasov, Bistrita, Satu Mare, Timis sau Bihor. Daca receptionati TV AS in grila digitala RCS – RDS si sunteti din alt judet decat cele mentionate, lasati un comentariu mai jos si vom actualiza articolul.

TV AS este un program muzical care emite din municipiul Tarnaveni, judetul Mures, pe care putem asculta muzica din folclorul romanesc si colinde. Televiziunea difuzeaza festivale folclorice, spectacole de colinde si concursuri de interpretare.

TV AS introdus regional in grila RCS – RDS
Postul TV AS este detinut de compania TV Adler Trading (asociat unic Sita Ioan), are si un site, tvas.ro, insa in acest moment este nefunctional. Sita Ioan a detinut impreuna cu senatorul Petru Basa operatorul de cablu Vesatel (furniza servicii in judetul Mures), operator care a fost preluat de RCS – RDS in 2014.

TV AS nu este acelasi program precum AS TV, acesta din urma fiind o televiziune locala care emite din Bistrita. AS TV este o televiziune generalista care difuzeaza emisiuni din domeniul cultural, politic, economic si nu numai.

Reamintim ca Digi a introdus recent o alta televiziune la nivel regional in grila digitala si anume Jednotka HD, disponibila in judetele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Brasov si Satu Mare.

In ceea ce priveste posturile introduse la nivel national, Digi a adaugat recent in grila de programe posturi precum Prima TV HD, Sport Extra HD, Look Sport+ HD si Look Sport 3 HD.

Daca ati urmarit acest program, ce parere aveti despre TV AS?

Update 20.03.2021: TV AS a fost introdus saptamana trecuta in grila Digi la nivel national, in grila digitala de televiziune prin cablu; Programul era disponibil deja in grila Digi insa doar in unele judete;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

 1. -Postul TV AS se receptioneaza de ceva timp si in Bucuresti. Nimic de zis, doar ca promite sa fie un post bun. Ce ne facem insa cu atatea posturi tv care transmit numai muzica populara? De unde atata muzica populara buna si cat mai apropiata de adevaratele izvoare ale folclorului romanesc traditional?

 2. TV AS a fost introdus saptamana trecuta in grila Digi la nivel national, in grila digitala de televiziune prin cablu; Programul era disponibil deja in grila Digi insa doar in unele judete.

  • Il receptionezi de mai mult timp?
   Eu ieri am aflat de la un abonat Digi si tot ieri am sunat la relatii cu clientii Digi pentru confirmare, mi s-a spus confirmat acelasi lucru si catre reprezentantii Digi, ca ieri a intrat in grila.
   Din pacate nu am avut posibilitatea sa verific personal deoarece nu sunt din Arad.

  • Ieri a scris domnul Robert un comentariu primit de la Profit 24 tv in care anuntau ca sunt in teste interne la digi si vodafon , si ca la vodafon vor intra pe 6 ianuarie 2021. Iar la digi dupa ce vor termina testele. Comentariul il gasesti pe materialul Profit 24- o noua televiziune generalista.