RCS & RDS lanseaza campania Tot de la Digi

Operatorul de telecomunicatii Digi (RCS & RDS) desfasoara campania Tot de la Digi in perioada 11 septembrie – 3 decembrie. Campania se adreseaza clientilor noi si existenti, oferind o reducere la abonament de 50% timp de 6 luni daca se porteaza 1 sau mai multe numere de telefon in reteaua mobila Digi. Aceasta campanie este disponibila in magazinele Digi, la agentii de vanzari sau la departamentul Relatii cu Clientii.

Asadar, daca un potential sau actual abonat Digi porteaza in reteaua mobila Digi intre 1-5 numere de telefon, pretul abonamentului pentru 6 luni poate varia de la 2,5 euro pana la 1,5 euro (la un abonament de 5 euro Digi Nelimitat). Clientii care opteaza pentru abonamentul Digi Nelimitat in valoare de 5 euro vor beneficia de urmatoarele avantaje: acces internet si minute nelimitate in orice retea nationala fixa si mobila, SMS-uri gratuite in reteaua Digi, 3000 de minute internationale in retelele mobile din SUA, Canada si UE pentru convorbiri indiferent de distanta.

Promotia Tot de la Digi se adreseaza tuturor utilizatorilor si se aplica pentru portarile prepaid si postpaid pentru contracte incheiate pe o perioada de 2 ani. Reducerea de 50% din valoarea abonamentului se aplica in primul an in lunile 7-9 iar in al doilea an reducerea se aplica in lunile 19-21 ale contractului, clientii pot opta pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobila sau pot opta ca reducerea sa se aplice la achizitionarea unui telefon mobil in 24 de rate cu avans 0, aceasta facilitate se aplica clientilor care mai detin cel putin un serviciu fix.

RCS & RDS lanseaza campania Tot de la Digi

Digi este operatorul cu cea mai extinsa acoperire de voce mobila din tara, 98,8%. Reteaua deserveste in prezent peste 5 milioane de conexiuni mobile. Digi este lider de piata pe mai multe segmente: internet de banda larga, serviciu de distributie TV si telefonie fixa, detinand o cota importanta pe segmentul de comunicatii mobile.

Digi deruleaza operatiuni in Romania, Spania, Italia si in curand vor derula operatiuni si in Belgia si Portugalia. Digi mai detine si posturi de radio si o serie de televiziuni tematice: stiri, sport, documentare, filme si muzica. Operatorul detine si aplicatia Digi Online.

In Romania, pe piata de telecomunicatii mai sunt prezenti si operatorii: Orange, Vodafone si Telekom Mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. Vedeti domnule Gorila cum induceti in eroare lumea? Ce spui dumneata este abonamentul cu telefon, dar eu am nelimitat la 5,5 euro luat online. Da, se poate și la Orange, nu numai la Digi!Si stiu foarte bine ceea ce am.

  • Domnule Jan nu induc lumea in eroare. Si eu tot din online am dat exemplu Am si scris in comentariul din 19 septembrie ora 9:52 am citez :La Fun 11 aveti 40 GB internet pentru detali intrati pe Orange.ro/ abonamente. Deci este sursa oficiala acolo nu scrie ca este cu telefon ( aparat inclus) sau nu. Si tot in acel mesaj am dat exemple de abonamente mai bune cu GB mai multi inclusi. Esentialul este ca in abonamentul dvs de Fun 11 aveti 40GB NU internet nelimitat asa cum sustineti. Dvs induceti lumea in eroare. Repet uitativa pe site-ul lor.

   • Eu am luat abonamentul în vară, nu acum. Pentru cei care s-au uitat pe site, au văzut că sunt momente în care există reducere cu 50% abonamentelor pe 24 de luni.
    Nu am spus că m-am abonat acum. Dar cu siguranță oferta va reapărea ! Am avut și Digi, care se târâie cu 1 mbps în multe locuri sau nu are deloc semnal. Știu că e cel mai ieftin, dar eu mă deplasez mult prin țară și nu prea mă ajută cu semnalul de net.

    • Domnule Jan va respect parera si puteti fi abomat la ce operator doriti. 2 Stiu ca Digi sta prost cu semnalul. Nu sustin nici un operator. 3 Eu doar v-am demonstrat ca toti operatorii de mobil nu dau internet nelimitat ( ca de-a ici au plecat contradictiile noastre). 4 Nu conteaza , ca dvs ati luat abonamentul in vara sau nu, sau daca la acel abonament Fun11 dau sau nu telefon. Important este ca la Fun11 dvs aveti 80GB inclusi in abonament. Asta am dorit sa va demonstrez ca si dvs aveti o marja de GB in abonament si ca nu este internet nelimitat asa cum credeti dvs. Onoare si respect

     • Ia uitati dvs ca de astazi este iar oferta asta:
      httpwww.orange.ro/abonamente/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ORO_Owned_eShop_facebook_social_SIMO_SuperSaleSIMO_All_03Oct23
      Ma refer la Fun 11 redus cu 50% pe 24 de luni, cu net nelimitat.
      Acum cine minte?

     • Domnule Jan se vede ca sunteti in eroare . Ia intrati dvs pe linkul acela dat de dvs si vedeti ca la intrebari frecvente .La intrebarea Care este viteza de navigare pe internet? La Fun 11 veti vedea ca viteza maxima de transfer 5G 4G 3G este urmatoarea. 1500 ( 5G) 345 ( 4G) 38,04 (3G)viteza de downloand pentru uplowd este de 160 ( 5G) 47,5 (4G) 5,04 in (3G). Deci ia calculati este nelimitat sau nu ? Eu zic ca nu este nelimitat. Respect si onoare.

   • Păi și cu 1500 Mbps,345 Mbps sau cât mai este, nu poți face ceea ce trebuie ? Adică este tot ce spune la Digi cu 256 kbps? Eu nu știu care suntem în eroare!

    • Domnule Jan contraductiile noastre amicale 🙂 au pornit de la acest mesaj al dvs de pe 18 septembrie la ora 3:49 am ati spus asa : Eu sunt la Orange si nu am limita de internet cum sa fie la toti operatori la fel. Asta ati spus dvs . Iar eu v-am spus ca si dvs aveti limita de internet. Deci limita dvs de internet este de 1500 5G 345 in 4G si 38,4 in 3G. Suntem de acord pana aici? OK. Deci eu si domnul Nelu am avut dreptate cand am scris ca dupa ce consumi GBiti din abonament toti operatorii iti reduc viteza. Ideea nu este ca Digi iti reduce internetul cu 245 si Orange cu 345. Eroarea dvs este urmatoarea sustineti ca avei internet nelimitat si nu este adevarat. Toti operatorii de mobil au o limita de internet pe care o ofera in abonamente

     • La Orange este nelimitat pe bune la abonamentele cu nelimitat. Eu nu vorbesc de cost control, unde era limita de 256 kbps, pentru că am avut și așa ceva și din câte știu, se poate cere. Asta este de fapt diferența pe care nu o înțeleg mulți și nici eu nu am inteles-o când eram la Digi. Mă bucuram că e mai ieftin pentru 50 sau 80 GB. Acum ai și la prepay mult mai mult! Bag seamă că vorbim degeaba, dacă dumneata îmi spui că limitarea de 256 kbps poate fi egală cu cea de 345 Mbps. Multă sănătate!

   • Eu spun ca se limiteaza viteza dupa consumul gb-itilor inclusi in abonament, nu ca am probleme cu sim-ul. Este abonament nelimitat, cu limitare de viteza. Practic, dupa consumul acelor GB-iti inclusi (50, 80, 100), viteza este praf, adica aproape inutilizabil internetul. Adica e nelimitat limitat. Dar asta se spune doar celor care inteleg! Ceilalti, traiesc cu impresia ca au nelimitat.

     • Cati MGB ave-ti in 4G si cati MGB ave-ti in 5G? O sa vedeti ca nu este nelimitat Spre exemplu abonamentul FUN 9 25GB in 5G si 25 GB bonus din cate vad pe internet si dupa ce consumati 25 GB netul merge mai slab. Nici un operator nu ofera internet nelimitat.

     • Stiu insa de multe ori ma grabesc imi mai intra si corectorul calculatorului si postez mesajele fara sa le corectez. Mersi oricum. Respect

     • La Fun 11 aveti 40 GB internet national . Pentru detali intrati pe Orange. ro magazin-online/ abonamente . Deci este asa cum am spus dupa ce terminati cei 40GB internetul va va functiona mai slab. Daca vreti internet nelimitat de la Orange 80GB -100 GB alegeti Smart Plus 20 s-au 25 de 15 si 19 euro.