RCS & RDS lanseaza campania Tot de la Digi

Operatorul de telecomunicatii Digi (RCS & RDS) desfasoara campania Tot de la Digi in perioada 11 septembrie – 3 decembrie. Campania se adreseaza clientilor noi si existenti, oferind o reducere la abonament de 50% timp de 6 luni daca se porteaza 1 sau mai multe numere de telefon in reteaua mobila Digi. Aceasta campanie este disponibila in magazinele Digi, la agentii de vanzari sau la departamentul Relatii cu Clientii.

Asadar, daca un potential sau actual abonat Digi porteaza in reteaua mobila Digi intre 1-5 numere de telefon, pretul abonamentului pentru 6 luni poate varia de la 2,5 euro pana la 1,5 euro (la un abonament de 5 euro Digi Nelimitat). Clientii care opteaza pentru abonamentul Digi Nelimitat in valoare de 5 euro vor beneficia de urmatoarele avantaje: acces internet si minute nelimitate in orice retea nationala fixa si mobila, SMS-uri gratuite in reteaua Digi, 3000 de minute internationale in retelele mobile din SUA, Canada si UE pentru convorbiri indiferent de distanta.

Promotia Tot de la Digi se adreseaza tuturor utilizatorilor si se aplica pentru portarile prepaid si postpaid pentru contracte incheiate pe o perioada de 2 ani. Reducerea de 50% din valoarea abonamentului se aplica in primul an in lunile 7-9 iar in al doilea an reducerea se aplica in lunile 19-21 ale contractului, clientii pot opta pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobila sau pot opta ca reducerea sa se aplice la achizitionarea unui telefon mobil in 24 de rate cu avans 0, aceasta facilitate se aplica clientilor care mai detin cel putin un serviciu fix.

RCS & RDS lanseaza campania Tot de la Digi

Digi este operatorul cu cea mai extinsa acoperire de voce mobila din tara, 98,8%. Reteaua deserveste in prezent peste 5 milioane de conexiuni mobile. Digi este lider de piata pe mai multe segmente: internet de banda larga, serviciu de distributie TV si telefonie fixa, detinand o cota importanta pe segmentul de comunicatii mobile.

Digi deruleaza operatiuni in Romania, Spania, Italia si in curand vor derula operatiuni si in Belgia si Portugalia. Digi mai detine si posturi de radio si o serie de televiziuni tematice: stiri, sport, documentare, filme si muzica. Operatorul detine si aplicatia Digi Online.

In Romania, pe piata de telecomunicatii mai sunt prezenti si operatorii: Orange, Vodafone si Telekom Mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

   • Eu spun ca se limiteaza viteza dupa consumul gb-itilor inclusi in abonament, nu ca am probleme cu sim-ul. Este abonament nelimitat, cu limitare de viteza. Practic, dupa consumul acelor GB-iti inclusi (50, 80, 100), viteza este praf, adica aproape inutilizabil internetul. Adica e nelimitat limitat. Dar asta se spune doar celor care inteleg! Ceilalti, traiesc cu impresia ca au nelimitat.

     • Cati MGB ave-ti in 4G si cati MGB ave-ti in 5G? O sa vedeti ca nu este nelimitat Spre exemplu abonamentul FUN 9 25GB in 5G si 25 GB bonus din cate vad pe internet si dupa ce consumati 25 GB netul merge mai slab. Nici un operator nu ofera internet nelimitat.

     • Stiu insa de multe ori ma grabesc imi mai intra si corectorul calculatorului si postez mesajele fara sa le corectez. Mersi oricum. Respect

     • La Fun 11 aveti 40 GB internet national . Pentru detali intrati pe Orange. ro magazin-online/ abonamente . Deci este asa cum am spus dupa ce terminati cei 40GB internetul va va functiona mai slab. Daca vreti internet nelimitat de la Orange 80GB -100 GB alegeti Smart Plus 20 s-au 25 de 15 si 19 euro.