TV Paprika HD si Film Cafe HD la Vodafone (UPC)
Vodafone (ex UPC) va introduce in grila de programe TV Paprika HD si Film Cafe HD, aceste posturi fiind disponibile in prezent in grila in format SD.

Cele doua programe vor fi disponibile in format HD in premiera la Vodafone insa nu este exclus sa le vedem in curand si in grilele altor operatori. TV Paprika si Film Cafe sunt disponibile in prezent in grilele urmatorilor operatori din tara:

  • Vodafone (UPC);
  • Digi (RCS & RDS) – cablu digital si satelit;
  • Telekom – doar Paprika TV (cablu, IPTV si satelit);
  • Orange (cablu retea proprie si satelit);
  • Orange (cablu retea Telekom) – doar Paprika TV;
  • NextGen – doar Paprika TV;
  • Focus Sat;

TV Paprika HD si Film Cafe HD la Vodafone (UPC)
Cele doua programe, Film Cafe si TV Paprika, sunt detinute de AMC Networks International, alaturi de alte canale TV notabile precum AMC, CBS Reality, Extreme Sports Channel, JimJam sau Minimax.

Film Cafe este o televiziune de filme lansata in Romania in 2012 ca inlocuitor al postului Romantica, la fel ca in Ungaria.
Film Cafe difuzeaza seriale precum Close-up, Zoom In, Battlestar Galactica, si filme cunoscute precum Scary movie, The new guy, Sin City, 2:22, Matrix, American History X sau Robocop.

TV Paprika este un canal maghiar de profil culinar incepand sa emita in Romania in anul 1998. Acestea sunt cateva emisiuni disponibile pe TV Paprika:

Paul Hollywood: Savoarea oraşului, Bunicuţe dulci, Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli, Mary, maestru bucătar, Reţete fabuloase cu Tom Kerridge, Anthony Bourdain: Locuri necunoscute, Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy, Arome napoletane, cu David Rocco, Campionatul deserturilor, Dolce India cu David Rocco, Ghidul cărnurilor si multe altele.

Pe pagina oficiala AMC a fost confirmata introducerea acestor programe la Vodafone (desi cei de la Vodafone inca nu au oferit un raspuns in acest sens): „Salut! Da vor intra la Vodafone din 15 iunie. Nu stim inca daca si alti operatori vor prelua canalele acestea HD.

Voi ce parere aveti despre lansarea celor doua programe Film Cafe si TV Paprika in format HD? Ati dori sa vedeti aceste posturi in grila operatorului vostru? Lasati un comentariu mai jos.

Update 13.06.2020: Vodafone Romania a confirmat pe pagina oficiala Facebook introducerea programelor TV Paprika HD si Film Cafe HD; TV Paprika HD va fi pe pozitia 191 si Film Cafe HD pe pozitia 152;

Update 15.06.2020: Programele mentionate au intrat in grila de programe Vodafone;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. Vodafone Romania a confirmat pe pagina oficiala Facebook introducerea programelor TV Paprika HD si Film Cafe HD; TV Paprika HD va fi pe pozitia 191 si Film Cafe HD pe pozitia 152.

  2. […] care sunt disponibile in prezent posturile Viasat. Alaturi de aceste programe, au fost confirmate Film Cafe HD si TV Paprika HD, programe confirmate si de AMC inca de acum cateva […]