SkyShowTime – data lansare Romania
ViacomCBS si Comcast vor lansa in parteneriat o noua platforma de streaming numita SkyShowTime, care va fi disponibila si in Romania, conform unui comunicat remis catre media-max.ro.

Serviciul de tip VOD (Video On Demand) va fi disponibil in peste 20 de tari printre care se numara si Romania. Acestea sunt tarile in care se va lansa, initial, platforma online: Albania, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania si Suedia.

Ce vom putea vedea pe SkyShowTime?

Noua platforma va pune la dispozitie abonatilor continut original produs de NBCUniversal (filme si seriale) dar si alte productii din portofoliul Sky si ViacomCBS, productii Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, Sky Studios, Universal Pictures sau Peacock. Vor fi disponibile peste 10 mii de ore de continut de top iar lunar vor fi lansate filme si seriale in premiera.

SkyShowTime – data lansare Romania

SkyShowTime va fi lansat in Romania in 2022, in functie de aprobarile locale. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea data exacta a lansarii.

Vestea lansarii noii platforme VOD nu poate decat sa bucure cinefilii care vor avea posibilitatea sa aleaga dintr-o varietate de platforme, fiecare avand anumite productii disponibile, majoritatea in exclusivitate.

In prezent, in Romania sunt disponibile platforme online cunoscute precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime Video, FilmBox Plus sau DAZN.

Disney+ este o alta platforma importanta care se va lansa in Romania in 2022, conform ultimelor informatii oferite de CEO-ul companiei.
ViacomCBS detine si platforma online Paramount+ insa aceasta nu este disponibila inca in Romania.

O alta modificare ce va fi efectuata in viitor si vizeaza abonatii din Romania este inlocuirea platformei HBO Go cu HBO Max, operatiune care a fost realizata deja in mai multe tari. Desi nu exista inca un termen privind aceasta modificare, sunt sanse sa fie efectuata tot anul urmator.

Update 03.02.2022: SkyShowTime se va lansa in Romania anul acesta;

Update 04.11.2022: SkyShowTime se lanseaza in Romania in februarie 2023;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. La Aplicatia HBO GO este termenul de lansare pe data de 8 Martie. Am intrebat eu la ei si mi-au comfirmat data, sunt clientul lor prin operator de televiziune😉