TV5 Monde Plus – o noua aplicatie de streaming disponibila in Romania
Astazi, reprezentantii televiziunii franceze TV5 Monde Europe au lansat platforma de streaming TV5 Monde Plus in Romania.

TV5 Monde Plus este disponibila gratuit (fara cont) cu interfata in limba romana. Platforma pune la dispozitie un continut diversificat de filme, seriale, scurtmetraje, animatii, seriale documentare, reviste sau podcasturi cu subtitrare in limba romana.

Aplicatia se poate descarca de pe Magazin Play sau in zona aplicatiilor daca folositi un TV smart. Functioneaza chiar si pe tv-urile Samsung (unele aplicatii au probleme cu compatibilitatea modelelor de televizoare Samsung). Aplicatia este compatibila cu orice dispozitiv conectat la internet (Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV).

Meniul aplicatiei este foarte dinamic si raspunde rapid la comenzi. Pe aplicatia TV5 Monde Plus se pot vedea numeroase filme frantuzesti, belgiene, africane, filme premiate, seriale TV, emisiuni de divertisment, continut pentru tineret si multe altele.

Postul de televiziune TV5 Monde Europe este disponibil in Romania de foarte mult timp, din 2008 are tot continutul disponibil cu subtitrare in limba romana. Postul este implicat activ in viata culturala autohtona fiind partenerul media al mai multor evenimente culturale, precum Festivalul de Film Francez sau Festivalul International de Film Transilvania.

TV5 Monde Plus – o noua aplicatie de streaming disponibila in Romania

Platforma de streaming TV5 Monde Plus ofera continut care acopera peste 7000 de ore si este o completare a canalului TV. Acestea sunt cateva filme si seriale ce se pot vedea in aplicatie: La fidelite, Toi&Moi, Lady Caterlay, Wilder, Mobile Home, Alice, La Guerre des sexes si altele.

TV5 Monde Plus s-a lansat astazi in Romania cu ocazia implinirii a 30 de ani de cand tara noastra a aderat la Organizatia Internationala a Francofoniei. Aceasta organizatie reuneste 88 de tari, iar Romania a fost inclusa in 1993.

TV5 Monde Plus este accesata de peste 2 milioane de vizitatori pe luna iar postul de televiziune francez este urmarit constant in peste 421 de gospodarii in intreaga lume. In Romania, TV5 Monde Europe este urmarit constant in fiecare saptamana de peste un milion de gospodarii.

TV5 Monde Europe este inclus de foarte mult timp in lista must carry, ceea ce inseamna ca acest canal este preluat de cablisti obligatoriu, fara niciun cost suplimentar.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

  1. Vedeti sa instalați aplicatia TV5 Monde Plus nu TV5 Monde simplu.
    Tv 5 Monde Plus are și subtitrare in romana merge și pe Samsung și pe Android tv.
    Pe restul nu am încercat.