TVE a fost eliminat din grila Telekom
Televiziunea TVE a fost eliminata din grila de programe Telekom in cursul zilei de astazi, atat din grila de cablu cat si din grila de satelit (DTH).

Telekom vine cu o noua modificare negativa privind grila de programe, eliminand postul TVE. Desi anuntasera introducerea a doua programe pentru adulti pe 1 iulie, acest lucru nu s-a intamplat, mai mult a fost eliminat un program din grila si anume TVE.

TVE era disponibil atat pe cablu digital, pe IPTV cat si in grila DTH, fiind eliminat de pe toate platformele. Acest program este in continuare in grila altor operatori. TVE a iesit si din grila Orange cablu din zonele in care este folosita infrastructura Telekom, avand in vedere ca in acele zone este folosita grila Telekom.

TVE (Televisión Española) este cea mai veche televiziune spaniola, fiind lansata in anul 1956.  Este detinuta de RTVE, o institutie detinuta de site. RTVE detine si alte posturi precum La 1, La 2, 24h, Teledeporte, Clan, TVE Internacional, Star TVE HD.

TVE HD a fost introdus in grila de programe Telekom IPTV in luna martie 2020. Ultimele posturi TV introduse in grila Telekom au fost Sport Extra HD, FilmBox, FilmBox Premium, Canal 33, IDA TV si LinkPress TV.

TVE a fost eliminat din grila Telekom
Ieri, o alta televiziune internationala a fost eliminata din grila de programe Orange DTH si anume DW.

Telekom este unul dintre principalii operatori de telecomunicatii din Romania oferind servicii complete fixe si mobile. Brandul Telekom exista in Romania din 2014, anterior fiind Cosmote (segmentul mobil) si Romtelecom (servicii fixe).

Telekom Romania si-a imbunatatit rezultatele financiare in primul trimestru al anului 2020, veniturile consolidate crescand cu 9.5% fata de rezultatul primului trimestru din 2019. EBITDA a crescut cu cu 31.5% fiind ajutata de o evolutie mai slaba in primul trimestru al anului 2019, amplificand tendinta pozitiva.

Numarul clientilor serviciilor convergente fix-mobil a crescut in continuare pentru al optulea trimestru consecutiv, ajungand la 857.000 utilizatori, intarind si mai mult pozitia de piata a companiei pe ofertele convergente fix-mobil.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

 1. Ma bucur ca am scapat de telecom(bani multi) va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru daca nu ma-i aveti contract cu ei , tranferativa la alt utilizator
  Este pacat sa da-ti atatiea bani pentru nimic
  Sunt niste jepcari

 2. Pe site-ul Telekom , la zona unde ne sunt arătate pozițiile programelor , au fost adăugate 3 spatii goale , ceea ce înseamnă că probabil vor introduce programe noi
  Este la zona de lifestyle un spațiu unde ne este reprezentată poziția 402(acolo scrie clar poziția 402 , dar fiind goală), și mai sunt 2 la zona de adulți , cu pozițiile 501 și 508( pozițiile nu sunt scrise la cele de adult , dar e spațiu intre numerele dintre 500-502=>poziția 501 și între 507-510=>,posibil pozitia 508 , deoarece pe această poziție se zvonea că intra un post )
  Posibil pe 501 și 508 să intre Penthouse Quickies și Penthouse Passion , dar sunt curios ce ar putea intra pe 402🤔

 3. TVE a intrat la Telekom din aprilie 2014 sau prin acea perioadă, de odată cu programele YFE , Auto Motor Sport Channel, Fine Living, Mooz Hits , (cel puțin de odată cu aceste programe afost pe satelit) înlocuind PRO TV INTERNAȚIONAL. A fost în TVL până la 23 aprilie 2020 , când a intrat și în TVM.
  Păcat de el. Era un program bun .
  Telekom demonstrează din nou cât de puțin țin la abonați . Trist ca inca au atât de mulți abonați