UEFA amana Euro 2020

UEFA amana Euro 2020 – UEFA a decis amanarea Campionatului European de Fotbal Euro 2020 din cauza coronavirusului. Aceasta competitie ar urma sa fie desfasurata in perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Campionatul European de Fotbal Euro 2020 va fi amanat conform TheGuardian, aceasta competitie ar fi trebuit sa se desfasoare in perioada 12 iunie – 12 iulie 2020 in 12 tari, inclusiv Romania. Anuntul urmeaza sa fie facut oficial de UEFA, acestia anuland toate rezervarile facute in Copenhaga, unul din orasele gazda ale acestei competitii.

Hotelul CPH a declarat pentru Reuters ca UEFA rezervare 80 din cele 102 camere disponibile insa a anulat aceste rezervari recent.

La ora actuala, majoritatea campionatelor de fotbal din Europa sunt intrerupte din cauza coronavirusului. In urmatoarele tari, campionatele de fotbal au fost suspendate: Albania, Andorra, Anglia, Austria, Bosnia, Cipru, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Grecia, Georgia, Germania, Irlanda, Irlanda de Nord, Islanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Moldova, Norvegia, Olanda, Portugalia, Romania, Slovacia, Spania, San Marino, Scotia, Serbia, Slovenia, Tara Galilor, Ungaria.

De asemenea, in urmatoarele tari meciurile de fotbal se desfasoara cu portile inchise:, Armenia, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Estonia, Israel, Kosovo, Letonia, Malta, Muntenegru, Polonia, Suedia, Turcia, Ucraina.

Republica Democrata Congo este prima tara africana care decide suspendarea partidelor de fotbal.

UEFA amana Euro 2020

Jucatori de fotbal precum Daniele Rugani, Manolo Gabbiadini, Omar Calley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby, German Pezzella, Patrick Cutrone, Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala si Jose Luis Gay au fost depistati cu pozitiv cu virusul care cauzeaza COVID-19.

Asadar, majoritatea competitiilor de fotbal din zonele afectate de coronavirus au fost anulate sau se joaca cu portile inchise, ca masura pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Aceste decizii sunt binevenite la nivel mondial pentru a incerca stoparea raspandirii virusului mentionat anterior.

Voi ce parere aveti despre decizia UEFA de a amana cu un an Campionatul European de Fotbal Euro 2020? Lasati un comentariu in sectiunea aflata sub articol.

Update: UEFA a anuntat oficial amanarea EURO 2020 pentru 11 iunie – 11 iulie 2021; UEFA Champions League si UEFA Europa League raman suspendate temporar;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Se putea juca in iarna,UEFA a fost constransa de federatiile marilor campionate ale Europei. cum sa joci baraj Romania-Islanda in iunie iar Euro exact la un an distanta

    • Oricum nu se stie daca pana in iarna va mai fi pandemie. Probabil au vrut sa fie siguri insa un lucru e sigur, in iarna nu ar exista acelasi interes sa vina oamenii pe stadion ca vara.

  2. UEFA a anuntat oficial amanarea EURO 2020 pentru 11 iunie – 11 iulie 2021; UEFA Champions League si UEFA Europa League raman suspendate temporar.