Irina Rimes: Pe drumul meu – serie documentara HBO Max
Platforma de streaming HBO Max va difuza din 3 iunie o serie documentara despre cantareata Irina Rimes. Seria se va numi On my way with Irina Rimes / Irina Rimes: Pe drumul meu.

In aceasta serie vom afla aproape totul despre cariera muzicala a cantaretei Irina Rimes. Vom afla ca la un moment dat ea era lipsita total de inspiratie insa nu s-a lasat batuta. Irina Rimes a gasit o metoda inedita de a-si gasi inspiratia pentru terminarea albumului muzical Acasa, ea a inceput sa mearga prin tara cu un studiou mobil.

Irina Rimes a poposit in orase precum Bucuresti, Brasov, Piatra Neamt sau Iasi si s-a oprit in Republica Moldova, in Chisinau, in orasul sau natal. In acest documentar, interpreta Irina Rimes va rememora momentele si influentele care au ajutat-o sa devina cantareata de astazi.

Vom afla care sunt sursele de inspiratie care au ajutat-o sa compuna melodiile din albumele anterioare, vom vedea cum se pregateste pentru concertele caritabile la care a participat si cum merg pregatirile pentru filmarea videoclipelor.

In aceasta serie documentara vor vorbi diversi colegi de breasla despre cariera muzicala a artistei, precum: Tudor Chirila, Catalin Maruta, Andra, Damian Draghici, Alex Cotoi si altii. Irina Rimes a declarat despre aceasta serie ca a vrut sa arate publicului ce se intampla in spatele scenei, in spatele camerelor, cum se desfasoara munca in industria muzicala, cum se face un proiect muzical si multe alte lucruri interesante.

Irina Rimes: Pe drumul meu – serie documentara HBO Max

Prin acest documentar, interpreta a dorit sa arate lumii intregi care sunt sacrificiile pe care le face un artist pentru a reusi in cariera, cum trebuie sa renunte la el si la persoanele din jurul sau. Irina Rimes a mentionat ca pentru a reusi in cariera de artist trebuie sa fii artist tot timpul, nu numai 8, 10, 12, 16 sau 18 ore pe zi.

Documentarul Irina Rimes: Pe drumul meu este realizat dupa o idee a Marei Ciama si produsa de Global Records. Are 7 episoade, primele 3 episoade vor fi disponibile pe HBO Max din 3 iunie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.