Testul de rezistenta si O marit pe mama soacra incep la Kanal D2

Kanal D2 vine cu noi modificari de grila. Dupa modificarile facute de post din 30 octombrie atunci cand a fost introdus un nou serial italian, acum Kanal D2 va modifica si grila de weekend a postului. In zilele de sambata si duminica, postul va introduce 2 emisiuni de tip reality show. Prima emisiune se numeste Testul de rezistenta (va fi difuzata sambata si duminica de la ora 16 si in reluare luni si marti de la ora 15:30 in locul serialului Drumul Tacerii).

Emisiunea Testul de rezistenta a fost difuzata in 2011 pe Kanal D. Emisiunea era prezentata de Florin Maxineanu, componentul trupei Varza. Maxineanu si echipa emisiunii Testul de rezistenta ajutau oamenii care doreau sa le faca farse prietenilor, colegilor de munca sau fratilor. Producatorii acestei emisiuni faceau cele mai bune farse, duse aproape pana la extrem.

A doua emisiune tip reality show ce va intra in acest weekend este O marit pe mama soacra. Emisiunea va fi difuzata duminica, de la ora 22, cu reluare in ziua de miercuri de la ora 15:30. O marit pe mama soacra este o emisiune ce a fost difuzata pe Kanal D in 2014. Emisiunea prezinta lupta amuzanta de suprematie dintre mama soacra si cuplul proaspat casatorit. De obicei este o lupta amuzanta. Urmarind aceasta emisiune vom descoperi situatIi amuzante si vom vedea cum cele mai dure observatoare pot fi imblanzite.

Testul de rezistenta si O marit pe mama soacra incep la Kanal D2

Kanal D2 apartine companiei Dogan Media, companie care mai detine postul TV Kanal D si postul Radio Impuls. Kanal D2 a fost infiintat in aprilie 2023 atunci cand a inlocuit Bucuresti TV. Kanal D2 are licenta generalista si difuzeaza emisiuni, seriale TV turcesti, italiene si filme artistice.

Postul de televiziune se afla in grilele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu TV, iptv si dth. Digi si Vodafone au in grilele de programe ambele variante ale postului, SD si HD. Operatorii Orange Romania Communications, Orange Romania si NextGen au doar o singura varianta a Kanal D2 in grilele lor, varianta HD la NextGen si varianta SD la Orange Romania Communications si Orange Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. La ce grilă aveau când s-au lansat, de era mai bună decât a postului principal, mă așteptam să rupă piață. La scurt timp însă, au dat cu bâta-n baltă. L-au umplut cu reluări de 18642135799 de ani de pe postul principal sau cu preluări de pe radio. A ajuns exact ca starvul de Național 24 Plus, diferența fiind doar că KD2 emite HD.