Sa invingi durerea – telenovela Pro
Luna aceasta, Pro Gold va incepe difuzarea telenovelei mexicane Sa invingi iubirea (Vencer el desamor / Overcoming heartbreak – 2020), productie difuzata in tara natala de Las Estrellas si parte din trilogia Vencer.

Rezumat telenovela Sa invingi durerea
In aceasta serie vom vedea povestea a patru femei cu un trecut diferit si cu varste diferite ajung in situatia de a locui impreuna. La inceput, ele nu se inteleg si nu sunt de acord unele cu altele insa ele vor invata sa traiasca precum surorile si sa treaca peste durerile din trecut.

In serial vom vedea actorii Claudia Álvarez (a jucat si in Vencer el pasado), David Zepeda (Viata de imprumut – 2013), Juan Diego Covarrubias (a jucat si in Cealalta familie a sotului meu, difuzat in prezent de Pro Gold), Daniela Romo (Iubire fara machiaj – 2007, Cantec de iubire – 2005, Perla, cararile iubirii – 2002), José Elías Moreno (Cameleonii – 2009, Legea iubirii – 2018, Suflete ranite – 2006), Leonardo Daniel (Clanul lupilor – 2019, Inocenta furata – 2004), Valentina Buzzurro si altii.

In Mexic, telenovela Sa inving durerea a avut 94 de episoade difuzate iar pe IMDb a obtinut nota 5.6 din 51 de recenzii. Pro Gold va difuza aceasta productie din 22 octombrie, de la ora 20:00, in locul telenovelei Familia mea perfecta.

Sa invingi durerea – telenovela Pro

Acestea sunt cele trei serii Vencer, in ordinea in care au fost difuzate:

  • Vencer el miedo – a avut 50 de episoade difuzate in 2020
  • Vencer el desamor – a avut 94 de episoade difuzate intre 2020 si 2021
  • Vencer el pasado – va avea 70 de episoade difuzate anul acesta, inca nu a fost terminata, ultimul episod a fost difuzat ieri iar urmatorul va fi difuzat in cursul zilei acesteia

Aceasta telenovela va fi difuzata in premiera in Romania insa unele persoane ar putea fi nemultumite deoarece nu a fost difuzata prima telenovela din seria Vencer si anume Vencer el miedo. Totusi, nu este exclus ca pe viitor sa vedem Vencer el miedo sau Vencer el pasado pe Pro Gold sau Pro 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.