Un top cu cele mai cretine și penibile articole
Acum cateva zile urmaream emisiunea ‘Rezumatul zilei’ prezentata de Vali Dobrogeanu din fosta echipa ’10 lucruri’ in care spunea de un articol foarte ‘inteligent’ al celor de la Realitatea. Articolul se numea cam asa: Legatura dintre Bianca Dragusanu si Napoleon.

Cand am auzit am ras cu lacrimi si din lipsa de incredere m-am apucat si eu sa-l caut sa vad cu ochii mei daca chiar exista acel articol. Si raspunsul e da, chiar exista. (nu las link ca nu vreau sa ii ajut).

Nu va imaginati ca a existat o legatura intre ei insa don’soara Bianca a postat pe Facebook un citat din Napoleon. Felicitari Napoleon, datorita Realitatii ai ajuns vedeta.
Nu mai comentez insa m-am gandit sa fac un top cu cele mai proaste, penibile, cretine articole pe care o sa-l updatez de fiecare data cand mai gasesc asemenea aricole.

  1. Legatura dintre Bianca Dragusanu si Napoleon
  2. Cum sa faci sa nu-i puta p3nisul partenerului tau ca sa-i oferi un oral?  – La asta am ras cu lacrimi :-))
  3. http://www.yoda.ro/smartphones/iti-incarci-telefonul-intr-un-mod-gresit-5-lucruri-pe-care-le-faci-fara-sa-stii-ca-gresesti.html/

Un top cu cele mai cretine și penibile articole

Aveam câteva pretenții de la Yoda însă și acest site a ajuns la fel ca și celelalte. Articolele sunt scrise foarte prost (nici aici nu-s mai bune însă acolo sunt jurnaliști și profesioniști). De exemplu, la articolul de la punctul 3, pentru a-ți încărca mai bine bateria telefonului trebuie să îl ștergi cu o lavetă fină și să-l protejezi cu parolă.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.