Unde vedem Serie A / Serie B si Jocurile Paralimpice?
Posturile de televiziune Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport au achizitionat Campionatul Italiei. La momentul publicarii acestui material, niciun post de sport nu a lansat un comunicat oficial legat de perioada pe care vor transmite Serie A. Insa, exista indici pe site-urile posturilor mai sus mentionate ca vor transmite partide din noul sezon al campionatului Italiei, Serie A.

Iata cum arata programul primei etape din Serie A:
21 august la ora 19:30: Inter – Genoa (Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport)
21 august la ora 19:30: Verona – Sassuolo (Telekom Sport)
21 august la ora 21:45: Empoli – Lazio (Telekom Sport)
21 august la ora 21:45: Torino – Atalanta (Telekom Sport)
22 august la ora 19:30: Bologna – Salernitana
22 august la ora 19:30: Udinese – Juventus (Look Sport, Digi Sport, Telekom Sport)
22 august la ora 21:45: AS Roma – Fiorentina ( Telekom Sport, Digi Sport)
22 august la ora 21:45: Napoli – Venezia
23 august la ora 19:30: Cagliari – Spezia (Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport)
23 august la ora 21:45: Sampdoria – AC Milan (Look Sport, Digi Sport, Telekom Sport).

Astfel, posturile Digi Sport si Look Sport vor transmite cele mai tari campionate straine. Pentru posturile Telekom Sport este al 2-lea campionat international achizitionat dupa La Liga (Spania).

O alta informatie pentru microbistii romani vine din partea postului Sport Extra care are in programul afisat pe site si anul acesta meciuri din Serie B (Italia). Conform site-ului Sport Extra, vor fi transmise 2 meciuri din fiecare etapa din Serie B. Primul meci incepe vineri, 20 august, la ora 21:30, fiind disputat intre Frosinone – Parma. La Parma joaca si jucatori romani, Denis Man si Valentin Mihaila.

Al 2-lea meci al primei etape din Serie B transmis de Sport Extra este partida Citadella – Vicenza, 21 august, de la ora 21:30.

Unde vedem Serie A / Serie B si Jocurile Paralimpice?

O alta competitie sportiva cumparata de o televiziune din Romania este Jocurile Paralimpice. Competitia se va desfasura in perioada 24 august – 5 septembrie si va fi transmisa de posturile Look Sport.

Posturile Look Sport vor difuza doar disciplinele in care vor evolua olimpici romani, acestea fiind disciplinele respective: ciclism (Eduard Novak, Moescu Eduard ), judo nevazatori (Alex Bologa), atletism (Tucaliuc Octavian Vasile, Tabita Vulturar), tir cu arcul (Patru Eugen), tenis de masa (Simion Bobi).

Jocurile Paralimpice se vor desfasura in Japonia la Tokyo. Jocurile Paralimpice sunt competitii sportive pentru persoane cu dizabilitati si se desfasoara regulat din 1992 din 4 in 4 ani in aceeasi tara in care se desfasoara Jocurile Olimpice de Vara, mereu dupa acestea.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.