Update Digi Online: Versiune 6.0.8
Digi a lansat un nou update al aplicatiei de Android Digi Online, aceasta versiune fiind 6.0.8. Update-ul nu este inca disponibil tuturor utilizatorilor insa putem testa noua versiune ca beta tester. Putem deveni beta tester accesand aplicatia Digi Online si selectam Join in sectiunea beta tester.

In noua versiune a fost schimbata interfata aplicatiei, acum avand design-ul usor diferit insa am constatat si imbunatatiri de performanta, canalele TV si posturile radio se deschid mai repede decat de obicei.

Totusi, cu aceasta aplicatie au aparut si cateva probleme, cativa utilizatori au mentionat aparitia urmatoarei erori:

 • Pentru acces la programele transmise prin DigiOnline trebuie sa aveti un serviciu. (303) – aceasta eroare a fost intampinata chiar daca se indeplineau aceste conditii, inclusiv noi am avut aceasta eroare insa doar temporar

Daca nu ati primit update pentru aceasta aplicatie, trebuie doar sa va inrolati in programul beta tester al aplicatiei iar dupa cateva minute, dupa finalizarea procesului de inrolare, veti putea actualiza aplicatia la versiunea 6.0.9.

Update Digi Online: Versiune 6.0.8
Aplicatia Digi Online pare sa fie imbunatatita din ce in ce mai mult, performantele sunt foarte bune, navigarea se face usor si rapid iar programele se deschid instant daca avem o conexiune buna de internet. Insa, daca avem o conexiune de internet slaba, aplicatia este optimizata pentru a functiona si in aceste conditii.

Asa arata noua interfata a aplicatiei Digi Online:

Alte functii interesante adaugate in cadrul ultimelor actualizari sunt cele de a rula programele pe fundal, chiar daca inchidem aplicatia si de a putea da cast pe un alt dispozitiv.

Totusi, Digi are putea imbunatati lista de programe disponibile pe Digi Online, in special programele HD.
In trecut, Digi Online putea fi utilizata doar de abonatii Digi care au televiziune si internet fix insa de cativa ani este suficient sa avem minim un serviciu pentru a putea utiliza acest serviciu (inclusiv telefonie mobila).

Voi ce parere aveti despre noua versiune Digi Online?

Update: Aplicatia Digi Online a ajuns la versiunea 6.0.12 insa nu au fost constatate functionalitati noi; Mai multi utilizatori au reclamat nefunctionarea logarii folosind numarul de telefon, daca aveti probleme in acest sens, va recomandam sa va logati utilizand datele contului Digi;

Update 14.02.2021: A fost rezolvata problema de autentificare insa in urma ultimului update nu se mai poate proiecta (cast) pe Chromecast;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. De ce nu mai merge digi online pe browser? Am incercat orice update sters cacke si toate alea, in continuare imi da eroare “trebuie sa aveti un serviciu digi”
  Pe aplicatie nu am probleme dar as vrea sa ma uit pe pc windows unde aplicatia nu mai exista!
  Problema persista de mai mult de o luna am sunat la ei si nu stiu sa rezolve problema, incompetenti!

 2. Am o nelamurire.Din aceasta luna numai am acces la aplicatia digionline pe telefon.Precizez ca pana acun a functionat fara probleme.Logarea a fost facuta cu nr de telefon.Imi apare mesajul:pentru a accesa programele transmise in digionline trebuie sa aveti un serviciu.eroare 303.Sa inteleg ca cei care au doar mobilul de la ei nu mai au acces gratuit in aplicatie?Astept raspunsuri de la cei care au doar telefonia mobila de la Digi.

  • Din pacate, nu pot testa acest lucru deoarece am si alte servicii insa ma interesez. Eroarea pare sa indice acest lucru, pe site-ul lor niciodata nu au mentionat ca se poate face logarea doar cu telefonie mobila insa stiu ca era posibil acest lucru.
   Am testat acum de pe un contract cu telefonie mobila si internet fix (fara TV) si functioneaza.
   Poti incerca sa te loghezi cu cont Digi Online sau Digi Romania, fara numar de telefon?

  • In Play Store deschizi aplicatia Digi Online iar undeva la mijloc ai optiunea Beta program, insa am verificat acum si nu mai functioneaza inrolarea in acest program, apare mesajul Beta program is full (am testat la momentul publicarii articolului si mi-a functionat), se pare ca s-au inrolat foarte multi useri de atunci.

 3. Am facut update, totul functioneaza bine insa chromecast nu mai porneste – se blocheaza aplicatia cand doresc sa urmaresc pe TV. A mai intampinat cineva aceasta problema sau o fi ceva temporar ?

 4. Cei care aveți probleme curățați fișierele cake și datele din aplicație, apoi reincercatit. Dacă nu merge nici asa ștergeți aplicația de tot. Ca la romani când fac update strica tot. Ma uitam ca au băgat hbo GO, dar conținut pentru copii nu prea, au băgat Teennick dar în aplicație nu vor. Sunt lucruri care nu sunt în regula, încă nu au implementat sa revedem ce a trecut, adică pvr. Și nu înțeleg, de ce, cred ca doar ei nu au asta. La tv suntem în 2021 și nu au băgat un canal pentru copii sau tineret HD. Regret ca m-am mutat la ăștia. Nu merita sincer, calitatea serviciilor este de rahat