Vacanta / Pulbere de stele – la Pro Cinema
Postul de televiziune Pro Cinema va difuza in perioada 19-25 decembrie cateva filme de comedie si aventura interesante, filme dedicate intregii familii pentru seri relaxante. Filmele vor fi difuzate in fiecare seara, de la ora 20:30.

Babe / Babe – cel mai curajos porc din lume (1995) – 19 decembrie, ora 20:30. Babe este un porcusor care isi doreste cu ardoare sa devina un caine ciobanesc si sa pazeasca turme de oi. Astfel, alaturi de cativa prieteni de la ferma la care locuiesc, vor pleca intr-o aventura pentru a-l ajuta pe Babe sa devina un caine ciobanesc.
Filmul Babe – cel mai curajos porc din lume a fost primul film dublat in Romania. Are durata de o ora si 31 de minute iar pe IMDb a primit nota 6,9.

Pig in the City / Noile aventuri ale lui Babe in oras (1998) – 20 decembrie, ora 20:30. De aceasta data, purcelusul Babe, alaturi de alti doi prieteni de la ferma, vor pleca sa infrunte pericolele din nemilosul oras. Scopul celor 3 prieteni este acela de a salva ferma de la faliment.
Filmul Noile aventuri ale lui Babe in oras are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Casper (1995) – 21 decembrie, ora 20:30. Proprietara unui conac, doamna Carrigan Crittendon (Cathy Moriarthy) il angajeaza pe doctorul Harvey (Bill Pulman), un psiholog in fantome, sa exorcizeze 3 fantome care se afla in conac. Doctorul vine insotit de fiica sa Kat (Christina Ricci).

In conacul doamnei Carigan locuiesc 4 fantome: Casper, o fantoma prietenoasa, si unchii sai, Lungila, Puturosul si Grasanul. Unchii lui Casper sunt pusi pe harta si scandal si vor sa faca numai rele. Filmul Casper are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Mrs Doubtfire / Doamna Doubtfire: Taticul nostru trasnit (1993) – 22 decembrie, ora 20:30. Daniel Hillard (Robin Williams), de profesie actor, se desparte de sotia sa Miranda (Sally Fields), cu care are 3 copii pe care ii iubeste enorm. La proces, Daniel pierde custodia copiilor. Pentru a fi alaturi de copiii lui, el se deghizeaza intr-o batranica angajata de Miranda pe post de dadaca.
Filmul Doamna Doubtfire: Taticul nostru trasnit are durata de 2 ore si 5 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Vacanta / Pulbere de stele – la Pro Cinema

The Holiday / Vacanta (2006) – 24 decembrie, ora 20:30. Filmul Vacanta spune povestea a doua femei care se intalnesc intamplator intr-o vacanta. Plictisite de viata lor, ele hotarasc sa aduca un pic de suspans. Decid sa faca schimb de case pe perioada sarbatorilor. Amanda (Cameron Diaz) si Iris (Kate Winslet) fac schimb de case. Una pleaca in SUA iar cealalta pleaca in Anglia.

Pe perioada schimbului, celor doua femei li se schimba radical viata. Filmul Vacanta are durata de doua ore si 16 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Stardust / Pulbere de stele (2007) – 25 decembrie, ora 20:30. Filmul Pulbere de stele  este un basm. Locuitorii unui sat numit Wall isi impart teritoriul cu fiinte care au puteri supranaturale, care se pricep la magie. Un tanar pe nume Tristan (Charlie Cox) din satul Wall ii promite iubitei sale Victoria (Sienna Miller) ca ii va aduce in dar o stea cazatoare. Pentru a-i aduce steaua, Tristan va trebui sa treaca prin teritoriul fiintelor cu puteri supranaturale. Filmul Pulbere de stele are durata de doua ore si 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.