Sezonul estival / Eu sunt Georgina – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre cele mai noi reality show-uri si documentare care au fost adaugate recent pe Netflix sau care vor putea fi vizionate in curand.

Sezonul estival (Temporada de Verão / Summer heat) este o serie romantica de drama care prezinta un grup de tineri ce lucreaza intr-un resort de vis si experimenteaza o vara de neuitat, descoperind dragostea, prietenia adevarata si secrete devastatoare.

In serial vom vedea actorii Jorge López (a avut un rol in serialul Elita, disponibil de asemenea pe Netflix), Giovanna Lancellotti, Felipe Rocha (Just Like Our Parents – 2017), Mayana Neiva, Maicon Rodrigues (E timpul sa iubesti – 2017) si altii.

Primul sezon al acestei serii are 10 episoade, este disponibil pe Netflix din 21 ianuarie iar pe IMDb are nota 7 din 59 de recenzii. Astazi, serialul a prins ultimul loc in top 10 cele mai vizionate seriale in Romania.

Reprezentantii serialului nu au confirmat inca daca vom vedea si sezonul 2 insa vom actualiza acest articol daca va fi cazul.

Maestrul papusar: Cautarea celui mai mare escroc (The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman) este o miniserie documentara engleza disponibila pe Netflix din 18 ianuarie.

Aceasta docu-serie prezinta un escroc fara scrupule se da drept spion britanic, manipuleaza oamenii, fura de la victimele sale, lasandu-le familiile ruinate.
Miniseria documentara are 3 parti iar pe IMDb a obtinut deja nota 7.2 din peste 1.000 de recenzii.

Asia in miez de noapte: Mancare, dans, visuri (Midnight Asia: Eat Dance Dream) este o serie care prezinta viata de noapte, mancarea, bauturile si muzica celor mai excentrice metropole asiatice.

Primul sezon al acestei serii are 6 episoade si a fost adaugat pe Netflix din 20 ianuarie. Pe IMDb are momentan nota 7.5 din 88 de recenzii.

Neymar: Haosul perfect (Neymar: The Perfect Chaos) este o serie biografica despre cunoscutul fotbalist indragit de multi dar si criticat de altii. Aceasta productie va fi disponibila pe Netflix de marti, 25 ianuarie.

Sezonul estival / Eu sunt Georgina – Netflix

Eu sunt Georgina (I am Georgina / Soy Georgina) este un reality show despre Georgina Rodríguez, mama, influencer, femeie de afaceri si partenera lui Cristiano Ronaldo. Acest show arata viata ei de zi cu zi.

Eu sunt Georgina va fi disponibil in limba spaniola, este o productie originala Netflix si va fi adaugata pe platforma de joi, 27 ianuarie 2022.

Getting Curious with Jonathan Van Ness este o serie de comedie, un reality show cu actorul Jonathan Van Ness pe masura ce acesta se intalneste cu experti din diferite domenii, analizand de la insecte la zgarie-nori. Netflix va adauga aceasta productie de vineri, 28 ianuarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.