Cum poti obtine reducere 10% la factura Vodafone?
Vodafone Romania trimite SMS-uri de informare abonatilor sai privind posibilitatea de reducere a facturilor in luna martie, conform notificarilor trimise abonatii trebuie doar sa plateasca factura pana la finalul lunii. Acestea sunt mesajele trimise abonatilor:

„Buna! In martie, platesti factura pana la finalul lunii si primesti automat reducere 10% din suma achitata. Reducerea o vei gasi pe factura urmatoare. Poti vizualiza si achita factura, simplu si rapid direct din contul tau MyVodafone. Bucura-te si tu de reducere!”

Astfel, abonatii care platesc factura pana la finalul lunii martie vor beneficia automat de reducere 10% pe factura lunii urmatoare. Scopul acestei campanii este, probabil, acela de a-si face abonatii sa plateasca facturile la timp, fara a avea restante.

Cum poti obtine reducere 10% la factura Vodafone?

Reamintim ca in toamna anului trecut, Vodafone a introdus o clauza contractuala prin care poate mari pretul abonamentului anual, fara a instiinta abonatii, ajustand pretul conform cu valoarea inflatiei. Alti operatori au procedat la fel.

Vodafone lanseaza Happy Days

La inceputul saptamanii, Vodafone a lansat o noua campanie prin care utilizatorii pot castiga saptamanal diverse premii. Pentru a participa, utilizatorii Vodafone trebuie sa descarce aplicatia MyVodafone, sa acceseze Vodafone Happy si sa invarta roata in fiecare saptamana.

Cu Vodafone Happy, se pot castiga diverse premii precum smartphone-uri, casti, reduceri la diverse branduri (eMag, Tazz, Samsung, Dr. Max, Elefant sau Carturesti).

In plus, utilizatorii Vodafone pot beneficia de reduceri intre 15-30% la branduri precum Cora, CCC, Philips, Bolt, Yves Rocher si altii.

Sloganul campaniei este „Nu ai castigat niciodata nimic? Cu Vodafone Happy, iti faci singur norocul”.

Vodafone Happy este inlocuitorul Vodafone Club. Reprezentantii Vodafone mentioneaza ca programul nu a fost schimbat ci doar interfata.

Voi ce parere aveti despre ultimele campanii lansate de Vodafone? Lasati un comentariu in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. De menționat ca soldul la data de 29 martie trebuie sa fie 0, nu e suficient sa plătești doar restanta ci și factura curentă chiar dacă ultima zi de plata poate fi în luna următoare (aprilie)