Un studiu arata ca numarul de tablete vandute este in continua scadere. Chiar daca companiile inca produc aceste dispozitive, cele mai achizitionate device-uri de acest gen sunt cele de la Apple (chiar daca si aici numarul vanzarilor este in scadere).

Cele mai multe tablete s-au vandut in trimestrul 3 din 2013. Pana atunci vanzarile erau intr-o continua crestere iar de atunci intr-o continua scadere.

Telefoanele mobile mari (ce au aceleasi siteme de operare ca si tabletele) fac, cel mai probabil utilizatorii sa nu-si foloseasca tabletele, acestea devenind inutile.

Pana acum, in 2015 s-au vandut in total 42 de milioane de tablete, cu 10 % mai putin decat aceeasi perioada a anului trecut.

Tot un studiu arata ca utilizatorii acestor dispozitive s-au intors la laptopuri si desktop-uri, tabletele ramanand mai mult pentru citit.

Este curios daca tabletele vor disparea sau vor bate pasul pe loc, exact cum fac acum desktopurile sau laptopurile. Un lucru e cert, numarul vanzarilor de tablete nu va mai creste.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.