Vara secretelor pe History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna iulie pe History Channel.

Vara secretelor – din 19 iulie, in fiecare marti si miercuri, de la ora 21. Vara secretelor este un program special ce gazduieste o serie de documentare care vor dezbate lumea conspiratiilor, a misterelor antice si a intamplarilor bizare. In cadrul acestui program, telespectatorii vor putea urmari episoade noi din serialele documentare: Inexplicabil, Cele mai mari mistere ale istoriei, Roswell 75: ultimele dovezi.

Roswell 75: ultimele dovezi – 20 iunie, ora 21. In vara anului 1947, in oraselul Roswell s-a presupus ca a avut loc cea mai faimoasa prabusire a unei nave extraterestre. In ziarul local s-a scris atunci ca armata ar fi capturat un OZN insa autoritatile au dezmintit spunand ca, de fapt, s-ar fi prabusit un balon meteorologic. Dupa 75 de ani de la aceasta intamplare, documentarul Roswell 75: Ultimele dovezi aduce in prin plan noi dovezi credibile, filmate de un martor ocular. Documentarul are 2 parti, fiecare parte are durata medie de o ora.

Inexplicabil cu Wiliam Shatner-  sezonul 3A, din 26 iulie, in fiecare marti, de la ora 21. Serialul documentar Inexplicabil exploreaza povesti care au uimit omenirea mult timp. Seria documentara este facuta de  producatorii serialelor Extraterestrii antici: Blestemul Insulei Oak. Oameni de stiinta si istorici vor incerca sa clarifice cateva intamplari ciudate, cum ar fi: vom descoperi dovezi despre viata pe Marte?; este posibil sa fentam moartea si sa traim vesnic?; poate fi prezis viitorul? Sezonul 3 al serialului documentar Inexplicabil are 10 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

Vara secretelor pe History Channel

Aurul pierdut al aztecilor – 2 august, in fiecare marti, de la ora 22. Imperiul Aztec a disparut dupa ce Spania a cucerit Mexicul. Armata spaniola a fost condusa de Hernan Cortes. Se vehiculeaza ca imparatul Montezuma si poporul sau au impartit tezaurul in 7 locatii care apartin astazi de Statele Unite ale Americii. Se spune ca, tezaurul aztecilor ar fi alcatuit din: lingouri de aur, argint, pietre pretioase si bijuterii in valoare de 3 miliarde de dolari.

Documentarul Aurul pierdut al aztecilor urmareste trei familii care incearca sa gaseasca aceasta comoara. Cele trei familii cauta aceasta comoara in locuri diferite cum ar fi: familia Dilman in Utah, familia Hoagland in Nevada si familia Villescases in New Mexico. Primul sezon al documentarului Aurul pierdut al aztecilor are 8 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.