Vezi ce crezi / Curat – emisiuni noi cu Dana Cherea la Metropola TV
Postul de televiziune Metropola TV isi va imbogati grila cu inca doua emisiuni ce o vor avea la pupitru pe una dintre cele mai cunoscute si apreciate prezentatoare. Dana Cherea (fosta Grecu) va modera doua emisiuni.

Cele doua emisiuni pe care Dana Cherea le va prezenta la Metropola TV se numesc Vezi ce crezi si Curat. Vezi ce crezi va fi o emisiune saptamanala ce va fi difuzata duminica de la ora 20. In aceasta emisiune, Dana Cherea va discuta alaturi de invitati unele dintre cele mai cunoscute probleme pe care publicul larg le poate avea si nu stie cum sa le rezolve.

In cadrul emisiunii Vezi ce crezi se vor dezbate probleme despre diferite dependente, probleme de stres, boli psihosomatice, dezamagiri si alte probleme existentiale pe care orice om de rand le poate avea.

A doua emisiune pe care Dana Cherea o va prezena va fi una care va dezbate cele mai arzatoare evenimente ale zilei. Curat va fi o emisiune ce se va difuza de luni pana joi, de la ora 23. In aceasta emisiune, Dana Cherea va despica alaturi de invitatii sai cel mai important subiect al zilei, se va stabili ce informatii care au aparut despre subiectul zilei sunt adevarate si ce informatii sunt fake news in asa fel incat la finalul emisiunii telespectatorul va putea trage singur concluziile despre acel subiect.

Vezi ce crezi / Curat – emisiuni noi cu Dana Cherea la Metropola TV

Dana Cherea a realizat mai multe emisiuni la Antena 3. Dupa o pauza de 4 ani, s-a intors in televiziune la un alt post, Etno TV (2022), cand aceasta televiziune s-a transformat din una de folcor intr-o televiziune generalista informativa. Dana Chera are experienta in televiziune de peste 20 de ani, inca nu se stie din ce data vor intra cele doua emisiuni in grila postului Metropola TV.

Metropola TV este o televiziune cu profil generalist, a obtinut licenta nationala in 2021. La Metropola TV lucreaza unii dintre cei mai apreciati jurnalisti, cum ar fi Madalin Ionescu (Madalin Ionescu Show), Robert Turcescu (Sub semnul intrebarii), Cristina Siscanu (Dupa fapta si rasplata), Ion Cristoiu (Pastila lui Cristoiu) si altii.
Metropola TV se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu si IPTV din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.