Briefing si Live – emisiuni noi Digi 24

Digi 24 si-a anuntat grila de toamna. Postul de stiri al companiei Digi va aduce in fata telespectatorilor emisiuni noi si sezoane noi ale unor emisiuni consacrate si va aduce in cadrul echipei de jurnalisti care apare pe sticla jurnalisti noi, oameni cu foarte multa experienta. In acest material vom detalia noutatile grilei de toamna a postului Digi 24, grila de toamna va intra pe post din 17 septembrie.

De luni, 18 septembrie, la Digi 24 vor aparea 3 jurnalisti noi. Cristi Citre care a venit de la Euronews Romania, Valentin Chisoceanu este jurnalist de radio si Liliana Ruse care a venit in echipa de jurnalisti Digi 24 de la Romania TV.

Liliana Ruse va intra pe post din 17 septembrie cu o noua emisiune numita Briefing si va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20. Briefing va fi o emisiune saptamanala unde Liliana Ruse va dezbate alaturi de invitatii sai cele mai arzatoare subiecte ale saptamanii din lumea politica.

Jurnalistul Cristi Citre va intra pe post de luni, 18 septembrie. Cristi Citre va prezenta Jurnalul Amiezii alaturi de jurnalista Anca Orheian. Cristi Citre si Anca Orheian vor prezenta Jurnalul Amiezii de luni pana vineri, de la ora 12.

De luni, 18 septembrie, jurnalista Teodora Tompea va avea un coleg cu care va prezenta cele mai interesante stiri interne si internationale. Noul coleg care i se alatura jurnalistei este Valentin Chisoceanu.

Briefing si Live – emisiuni noi Digi 24

Emisiunea In fata ta va reveni pe post din 23 septembrie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 14. In fata ta va fi prezentata in continuare de cei doi jurnalisti Claudiu Pandaru si Florin Negrutiu.

A doua emisiune noua a grilei de toamna se numeste Live si va intra pe post luni, 3 octombrie. Emisiunea va fi prezentata de realizatorii emisiunii radiofonice Audienta Nationala difuzata pe postul de radio Digi FM, Alexandru Rotaru si Robert Kiss. Emisiunea Live va fi difuzata din 3 octombrie, in zilele de luni si marti, de la ora 19.

Digi 24 apartine companiei Digi, are licenta tematica – stiri si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth. Digi 24 se afla in grila must carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.