Viasat (Nature, History, Explore) si Bollywood in HD la Digi

Viasat (Nature, History, Explore) si Bollywood in HD la Digi – In grila de programe Digi cablu digital vor intra in cursul zilei acesteia programele Viasat Nature HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD si Bollywood HD, programele fiind in prezent doar in format SD.

Viasat Nature HD a intrat deja in unele zone iar pana la finalul zilei ar trebui sa fie disponibile cele 4 posturi in format HD in majoritatea zonelor din tara. Modificarile se aplica infrastructurii de cablu TV digital.

Viasat Explore HD, Viasat Nature HD si Bollywood HD vor fi receptionate in mod liber (fara smart cam sau decodor Digi, fiind suficient un tuner DVB-C al TV-ului, indiferent de pachetul detinut – Analogic sau Digital) iar Viasat History HD va fi codat, astfel incat vor putea fi receptionat doar de catre abonatii Digi TV Digital care detin smart cam sau decodor HD.

Viasat Nature HD a intrat deja in grila Digi in locul programului partajat Viasat Nature/History HD. Pozitiile posturilor mentionate mai sus vor fi:
-Viasat Explore HD: 61;
-Viasat History HD: 63;
-Viasat Nature HD: 54;
-Bollywood HD: 78;

Frecventele pe care vor intra programele sunt urmatoarele in functie de zona (vom actualiza lista treptat):
-Bucuresti, Suceava, Teleorman, Brasov: 514;
-Alba, Arad, Cluj: 522;
-Drobeta-Turnu Severin, Iasi: 506;

In ceea ce priveste grila de programe Digi, sunt asteptate si alte canale TV sa fie introduse pe parcursul lunii decembrie conform zvonurilor existente in acest sens, vom publica un articol nou pe masura ce vom avea informatii in acest sens. Digi pare sa faca eforturi in privinta imbunatatirii grilei de programe, avand o grila destul de slaba comparativ cu alti operatori.

Informatiile au fost confirmate de catre reprezentantii relatii cu clientii Digi. Le multumim lui Gorila si Georgian pentru ponturi;

Voi ce parere aveti despre introducerea posturilor Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD si Bollywood HD in grila Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

69 COMENTARII

  • BOO HD se vede asa pe un tv 4k pentru ca are o rezolutie de 720 iar pentru un tv full hd asa ar trebui sa fie rezolutia corecta de aceea nu apar acele umbre. Cel putin aceasta rezolutie mi-o arata un tv LG.

 1. este o normalitate aceste posture intrand in HD..totusi au putine posture HD Digi..acum sunt mai ok..ar trebui dupa parerea mea Travel Mix HD(apropo mai stie ceva despre acest post) ??..Cinemax 2 HD fara scumpirea abonamentului si daca ar fi poate maxim 2 lei..si cred ca meritam Discovery HD si Animal Planet macar SD..la HD nu ma gandesc..stie cineva este vreo sansa ?? multumesc pt postare..o zi buna tuturor..domnule Bebe, domnule Robert mai multe stiri despre DIGI Tv va rugam

  • Fiecare informatie care este sigura o publicat pe articolul dedicat grilei Digi sau pe un articol nou.
   In rest, zvonuri si alte informatii care inca nu sunt confirmate le-am publicat pe articolul dedicat zvonurilor.

 2. Se pare ca toate viasat urile au aceeasi subitrare mica si parca si mai naspa, imi trebuie lupa sa vad ce scrie. Nu stiu de ce au umblat la subitrare cand ea era perfecta inainte.

  • Ti-am mutat comentariul pe articolul dedicat, pe acest articol incercam sa pastram discutiile la subiect (introducerea posturilor Viasat Nature HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD si Bollywood HD) in grila Digi.

  • Ti-am mutat comentariul pe articolul dedicat, pe acest articol incercam sa pastram discutiile la subiect (introducerea posturilor Viasat Nature HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD si Bollywood HD) in grila Digi.

 3. Din punctul meu de vedere televiziunea in formatul actual este la final de cariera. Pentru mine care nu mai sunt un fan al tv-ul, ar fi fost o incantare sa vad cum furnizorii de servicii , in cazul de fata Digi, ar fi marit considerabil grila catv cu canale de calitate si clar, in format HD sau chiar UltraHD.. dupa care sa fi dat posibilitatea fiecarui client sa-si personalizeze grila..
  P.S. Din punctul meu de vedere in viitorul nu prea indepartat (odata cu implementarea la scara nationala a tehnologiei 4G+/5G), TV online va deveni o alterabtiva puternica la tehnlogia catv actuala.

  • Teoretic asa este insa practic in Romania inca exista foarte multi abonati de televiziune care nu au internet si nu stiu ce este Netflix, HBO GO, etc. Acesti abonati vor ramane fideli televiziunii, indiferent cat vor evolua serviciile online.
   Inca mai este o paine de mancat pe partea aceasta la operatori. Daca te uiti la reclame, majoritatea sunt despre medicamente, suplimente, unguente si asa mai departe.

 4. Posturile noi HD vor intra pe frecventa unde au fost dublurile Digi animal HD Digi World hd. Viasat Nature HD a inlo uit Viasat Nature/ Viasat history partajat.