Viata de medic: seria poloneza de drama incepe la Warner TV
Warner TV va difuza in luna iunie un nou serial ce are in prim plan o echipa de medici. Noul serial este o drama poloneza si se numeste Viata de medic (2012). Serialul va intra pe post din 19 iunie, de luni pana vineri dupa amiaza, cate 2 episoade. Alijca Szymanska (Magdalena Rozczka) este o tanara doctorita ambitioasa care conduce spitalul Copernicus.

Tot personalul spitalului este compus din oameni indrazneti cu povesti complicate. Directorul spitalului a ales un personal care nu se teme de nimic, care se confrunta cu cazuri grave. Pe langa aceste cazuri, personalul spitalului Copernicus trebuie sa faca fata si problemelor personale cu care se confrunta zi de zi.

Fiecare episod al serialului Viata de medic prezinta cate un caz medical autentic care ii solicita pe tinerii doctori atat fizic cat si emotional. Medicii spitalului Copernicus isi vor arata abilitatile de a iesi cu fruntea sus din orice situatie, fie ea chiar si amuzanta.

Viata de medic: seria poloneza de drama incepe la Warner TV

Viata de medic a fost lansat in Polonia in 2012. Serialul are 5 sezoane, fiecare sezon avand in componenta 13 episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Reamintim ca in luna iunie Warner TV va difuza un alt serial polonez, de comedie de data aceasta, care se numeste Reteta pentru viata. Warner TV mai are in programul sau un serial ce abordeaza medicina, este vorba de Spitalul de urgenta, o serie americana de drama care prezinta povestea personalului medical din sectia urgente a unui spital din Chicago.

Warner TV apartine companiei Warner Bros. Discovery, are licenta tematica – filme si seriale. Warner Bros. Discovery administreaza in Romania mai multe posturi ce acopera mai multe zone tematice, cum ar fi desene animate, filme si seriale, documentare si sport. Warner TV se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori: Digi, Vodafone, Orange, NextGen sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.