Petmania – emisiune pentru iubitorii de animale pe TVR 1
TVR 1 va lansa in luna ianuarie o noua emisiune dedicata iubitorilor de animale numita Petmania. In aceasta emisiune vor fi abordate diverse subiecte despre lumea necuvantatoarelor, de la cazuri medicale tratate de medicii veterinari la sugestii privind cel mai potrivit animal pentru de adoptat.

Petmania va difuza cazuri dramatice tratate de medicii veterinari insa va fi si o emisiune educationala de unde putem invata ce presupune adoptia unui animal, totul despre deparazitare, ce responsabilitati avem si ce nevoi au animalele.

In cazul cazurilor tratate de medicii veterinari vor fi descrise si povestile familiilor din care fac parte animalele de companie si relatia cu acestia.

Petmania – emisiune pentru iubitorii de animale pe TVR 1
TVR 1 va difuza emisiunea Petmania in fiecare sambata de la ora 12:00, premiera emisiunii fiind sambata, 2 ianuarie 2021.
O emisiune asemanatoare a fost difuzata in trecut de Medika TV, emisiunea se numea Medika Vet si aborda diferite afectiuni si boli ale animalelor.

Connect-R este invitatul lui Mircea Dinescu in prima editie a emisiunii Politica si delicateturi pe anul 2021

Pe 3 ianuarie, de la ora 14:20, Connect-R (pe numele real Stefan Relu Mihalache) va fi invitatul lui Mircea Dinescu unde cei doi vor gati petale de pui si o reteta speciala de piure. In aceasta editie a emisiunii, Connect-R va oferi detalii despre viata sa, despre faptul ca a inceput sa munceasca inca de la 16 ani, fiindu-i foarte greu sa ajute la intretinerea familiei.

Connect-R a fost primul rapper participant la Eurovision, reprezentand Moldova alaturi de Arsenie Toderas. In anul 2007, in urma lansarii hit-ului Daca dragostea dispare, devine unul din cei mai prolifici cantareti din Romania. Una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Connect-R este piesa Vara nu dorm, cu care acesta a dat lovitura in anul 2012.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Petmania?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.