Dragoste si alte complicatii – serial indian Acasa
Acasa va incepe in curand difuzarea serialului indian Dragoste si alte complicatii (Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke) – 2019.

Rezumat serial Dragoste si alte complicatii
Actiunea se desfasoara in Rajkot si urmareste calatoria lui Mishti Agrawal si a lui Abir Rajvansh pe masura ce pun la indoiala concepte vechi despre relatii si despre casatorii aranjate.

Mishti este o tanara buna la suflet si cu picioarele pe pamant care crede in independenta si compatibilitatea dintr-o relatie. Ea a fost crescuta de familia adoptiva Maheshwari. Abir este un tanar vesel care isi exprima sentimentele prin arta si poezie.

Familia lui Mishti aranjeaza o casatorie pentru ea insa tanara doreste sa aiba ocazia sa isi cunoasca partenerul inainte de a-si lega destinul de acesta.

Dragoste si alte complicatii are 355 de episoade difuzate in India pe Star TV intre 2019 si 2022. Pe IMDb are nota 7.7 din aproximativ 1.700 de recenzii.

Dragoste si alte complicatii – serial indian Acasa

Acesta este un spin-off realizat dupa Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, serialul indian care detine recordul pentru cele mai multe episoade, a ajuns la 3547 episoade.

Serialul este creat de Rajan Shahi (Vremea inocentei – 2014) iar in distributie putem vedea actorii Gaurav Pareek (In valtoarea dragostei – 2017), Gaurav Pandiya (RRR – 2022), Komal Pareek (Baahubali 2: The Conclusion – 2017), Rhea Sharma (M.S. Dhoni: The Untold Story – 2016), Shaheer Sheikh (Kuch Rang Pyar Ke Aise Bhi – 2016, Mahabharat – 2013), Ritwik Arora si altii.

Acasa va difuza Dragoste si alte complicatii de luni, 18 iulie 2022, de la ora 15:00. In prezent, Acasa difuzeaza de la ora 15:00 seria Lectii de viata.

De-a lungul timpului, Acasa (in trecut, Pro 2) a difuzat mai multe seriale indiene, de obicei de la ora 16:00. Initial, Dragoste si alte complicatii a fost anuntat pentru difuzare incepand de astazi, de la ora 16:00, insa a fost modificata atat data cat si ora difuzarii.

Voi ce parere aveti despre serialul Dragoste si alte complicatii? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Mie îmi place la nebunie. Intriganta de soacra este indispensabilă. Bunătatea lui Miști iar veselia și dragostea lui Abir sunt captivante. Fenomenal este bunicuțul și mereu de partea tinerilor îndrăgostiți. Aș vrea să fie mai multe episoade pe zi. De la o zi la alta stai cu sufletul la gura sa vezi ce mai talcuieste „socrela” cea inventivă….

  2. Îmi place serialul…..dar, nu înțeleg de ce nu se dă şi sâmbătă şi duminică …
    De ce este singurul serial indian care este difuzat de postul Acasă ?
    Ştiu că nu îmi ve-ți răspunse la întrebările mele…..dar totuşi…..
    Mulțumesc !

  3. Ora de difuzare este foarte buna… Pe timp de vara ora 15 este perfecta… Iar pe timp de iarna ora 17 ar fi bună. Pentru că vara nu putem sta afara la orele prânzului, iar pe timp de iarna putem sta afara până la 17 atunci când este rece…