Un Craciun ca-n povesti / Trei codite de Craciun – filme National TV

Dupa postul de televiziune Diva care din 15 octombrie va continua sa difuzeze un maraton de filme cu tematica de Craciun, un alt post TV se pregateste sa difuzeze acelasi gen de filme.

National TV va difuza din acest weekend cate un film cu tematica de Craciun. Mai exact, National TV va difuza in fiecare sambata, de la ora 16:30, cate un film cu tema sarbatorile de iarna. In acest material vom detalia filmele lunii octombrie.

3 Holiday Tails / Trei codite de Craciun (2011) – sambata, 14 octombrie, ora 16:30, in reluare pe 15 octombrie ora 11. Rod Wright (Bruce Davison) si Katherine Wright (Alley Mills) sunt doi pensionari care duc o viata anosta si plictisitoare. Totul se schimba cand in viata lor vor intra 3 catelusi simpatici.
Filmul Trei codite de Craciun are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Un Craciun ca-n povesti / Trei codite de Craciun – filme National TV

An en vouge Christmas / Ritmul Craciunului (2014) – 21 octombrie, ora 16:30, in reluare 22 octombrie ora 11. Kendall (Genelle Williams) si Marty (David Alan Grier) au mostenit de la tatal lor un club. La 10 ani de la moartea tatalui lor, clubul risca sa se inchida. Kendall si Marty trebuie sa faca ceva urgent sa salveze clubul. Kendall le roaga pe bunele sale prietene, solistele trupei En Vogue, sa sustina un concert de Craciun in clubul condus de ea si fratele sau in speranta ca poate asa salveaza clubul.
Filmul are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Christmas Belle / Un Craciun ca-n povesti (2013) – 28 octombrie, ora 16:30, in reluare pe 29 octombrie ora 11. Isabella (Haylie Duff) este de profesie agent imobiliar. Isabella este o femeie cu inima rece, nu crede in iubire la prima vedere. Ea pleaca in nordul Californiei pentru a vinde o casa. Acolo il intalneste pe Hunter Lowell (Nicholas Gonzales), un barbat chipes pe care Isabella trebuie sa il faca sa cumpere casa.
Un Craciun ca-n povesti are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,1.

National TV are licenta generalista si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.