Vodafone adauga in grila Metropola TV A7TV Party Mix
Vodafone Romania (fosta UPC) a adaugat in grila de programe de televiziune prin cablu programele Metropola TV, A7 TV, Party Mix, 24 Mix Teleshop, Traditional TV si Emi TV.

Aceste programe au fost introduse in grila Vodafone ca urmare a adaugarii in lista must carry 2021, in ceea ce priveste ceilalti operatori majori au fost introduse deja in grilele Telekom si Orange (pe 22 februarie) insa RCS – RDS nu a introdus inca programele mentionate mai sus.
In grila Vodafone, acestea sunt pozitiile pe care se gasesc aceste noi programe:

 • Metropola TV – pozitia 804
 • A7 TV – pozitia 814
 • Party Mix – pozitia 662
 • 24 Mix Teleshop – pozitia 816
 • Traditional TV – pozitia 656
 • Emi TV – pozitia 655

Vodafone adauga in grila Metropola TV A7TV Party Mix
Metropola TV si Traditional TV erau deja disponibile in grila Vodafone insa doar in unele zone, acum sunt disponibile in toata tara in reteaua Vodafone.

Party Mix este un program care difuzeaza muzica de petrecere, a primit licenta in noiembrie 2019 si a inceput emisia luna urmatoare, in decembrie.

24 Mix Teleshop este un alt program detinut de Best Mix Media, companie care detine (printre altele) si licenta audiovizuala a postului Party Mix. Este un program de teleshopping, al doilea cu acest profil dupa Top Shop TV. A inceput emisia in noiembrie 2020.

Emi TV este un canal de muzica folclorica, desi are de mai mult timp licenta, a fost introdus recent in lista must carry.

Traditional TV difuzeaza emisiuni despre folclorul romanesc si artele populare, muzica traditionala si tot ce reprezinta traditia neamului romanesc. Postul emite live si online, in format fullHD.

Reamintim ca ultimele programe introduse in grila Vodafone au fost Pro Cinema HD si Pro Gold HD, la mijlocul lunii trecute. O alta modificare efectuata in aceeasi perioada a fost inlocuirea postului Paramount Channel cu TeenNick, programul de filme incetand emisia in Romania.

Voi ce parere aveti despre ultimele programe introduse in grila Vodafone (UPC)?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

54 COMENTARII

 1. Un noy potop de gunoaie adaugate peste cele existente. O grila de 50-60 programe ar fi arhisuficienta, fara potopul de umpluturi cu audiente zero de nu mai poti sa-ti gasesti programele dorite.

  • Avand in vedere numarul de programe din pachetul de baza Vodafone, sunt obligati sa preia in grila programele din lista must carry conform procedurii regimului de aplicare must carry pentru furnizorii de televiziune prin cablu.

    • Cred ca te referi ca nimic nu e gratis si ca totul e pe bani.
     La orice te-ai referi, e gresit in cazul acesta, operatorii sunt obligati sa preia un procent din programele must carry iar aceste programe sunt gratuite pentru ei. In cazul Vodafone, care are un numar mare de programe in pachetul de baza, sunt obligati sa preia toate posturile must carry.

 2. Băi frate… În 2021 aduci în grilă canale SD? Nu știu cum să vă spun, dar așa ceva este greu de digerat. Nu mă interesează că au ajuns în listă din cauza CNA-ului cu mizeria lor „must carry”

 3. Am avut o discutie cu un reprezentant Digi, in Call Center si mi-a transmis ca aceste canale au inceput sa intre si la Digi, m-au sfatuit sa dau o scanare, inseamna ca pana deseara sau maine o sa fie si in grila Digi de cablu Digital!

 4. Nulități din lista must-carry, pe care nu mi le-am dorit niciodată și pe care le-am scos deja din grilă ! Să ne anunțați când și dacă vor intra la Vodafone următoarele canale : Cinemaraton HD, Comedy Est HD, BBC Earth HD, Love Nature HD, DTX HD, Discovery Science HD. Știu că există Discovery+ și că nu e disponibil încă în România, dar sper ca TOATE posturile Discovery să rămână în grila Vodafone, musai în HD. Am specificat HD, pentru că suntem în anul 2021, când unii se laudă că emit în 4K (deși semnalul e HD).