Fast and Fun Box HD si Filmbox Stars la Telekom
Telekom Romania introduce noi programe in grila de televiziune digitala prin cablu si IPTV, aceste doua posturi noi fiind Fast and Fun Box HD si Filmbox Stars.

Filmbox Stars este disponibil pe pozitia 232, dupa Bollywood HD iar Fast and Fun Box HD poate fi vizionat pe 318, dupa Sport Extra HD, atat pe cablu digital cat si pe IPTV.

In grila Telekom (cablu digital si IPTV) erau deja disponibile Filmbox si Filmbox Premium atat in pachetul TV L cat si in TV M. Aceste doua programe (Filmbox si Filmbox Premium) sunt disponibile si in grila DTH (satelit) insa Filmbox Stars si Fast and Fun Box nu au fost introduse si pe aceasta platforma.

In prezent, Filmbox Stars este disponibil in Romania doar in grilele Vodafone si Focus Sat iar Telekom este primul operator important care introduce in grila Fast and Fun Box. Toate posturile mentionate in acest articol sunt detinute de SPI International.

Filmbox Stars (denumit in trecut Filmbox Plus, schimbarea a fost efectuata la inceputul lunii septembrie 2020) este unul dintre posturile premium detinute de SPI si difuzeaza filme de calitate. Printre filmele difuzate astazi de Filmbox Stars mentionam: Scrisoare pentru rege, Tatal a patru copii. Pe mare, Cercetasii aventurieri, Murgul, Departe de lume, Florile razboiului, Rain, Betia puterii, Ma numesc Sarah, Ca apa in ciocolata si Fata in fata cu dusmanul.

Fast & Fun Box difuzeaza in principal sporturi extreme precum curse de masini si motocross, snowboarding, skateboarding, competitii nautice, BMX, FMX, skydiving si altele.

Reamintim ca ultimele programe introduse in grila Telekom au fost cele din lista must carry in luna februarie si anume A7 TV, Cinetube, Party Mix, Traditional TV, 24 Mix Teleshop, Metropola TV si EMI TV.

Telekom Romania este unul dintre principalii furnizori de servicii de televiziune (cablu, IPTV si DTH), internet fix, telefonie fixa, telefonie mobila si internet mobil. Orange Romania a ajuns la un acord cu OTE pentru preluarea pachetului majoritar al companiei Telekom Romania Communications, urmand ca abonatii mobili ai companiei Telekom Romania Mobile Communications sa ramana tot la OTE. Se estimeaza ca tranzactia sa fie finalizata vara aceasta.

Voi ce parere aveti despre cele doua noi programe de la Telekom, Filmbox Stars si Fast and Fun Box HD?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

31 COMENTARII

  1. Pe când alții se bucură de tot ceea ce oferă trusturile Discovery, FilmBox, noi cei de la Digi ne amăgim…primim rebuturi gen Estrada 😡