Profit.ro devine Profit News
Clever Media Network a solicitat in 24 martie 2021 modificarea licentei audiovizuale Profit.ro, schimbandu-se denumirea postului, formatul de principiu si structura de programe. Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Profit.ro se va numi Profit News iar formatul de principiu este schimbat din generalist in tematic-stiri si informatii. Structura de programe este schimbata dupa cum urmeaza:

  • programele de informare: de la 55% la 75%
  • sunt eliminate programele educative

Actionariatul si programul de difuzare raman nemodificate, postul emitand tot 24 de ore pe zi. Profit.ro este o televiziune lansata in septembrie 2018.

Sorin Lapusan, reprezentantul companiei Clever Media Network a mentionat ca postul Profit.ro a incheiat un parteneriat cu Bloomberg la un an de la lansare, parteneriat datorita caruia Profit.ro difuzeaza buletine informative din 2 in 2 ore, acesta fiind motivul solicitarii discutate in sedinta CNA.

Profit.ro devine Profit News

Monica Gubernat, presedinta Consiliului National al Audiovizualului a evidentiat ca formatul televiziunii Profit.ro era generalist desi peste 50% din continutul postului era economic.

Clever Media Network detine si licentele altor posturi de televiziune, cum ar fi Look Sport, Look Sport+, Look Sport 2, Look Sport 3 si Look 4k.
Aceasta este o alta modificare a denumirii unui post detinut de Clever Media Network, reamintim ca Look Plus a fost redenumit Look Sport+ in octombrie 2020, formatul fiind modificat din generalist in sportiv.

Profit.ro este disponibil in lista must carry 2021, aflandu-se in grilele de cablu ale tuturor operatorilor mari de telecomunicatii insa doar in format SD. Desi licenta este si pentru HD, nu a fost mentionat nimic in acest sens in cadrul sedintei CNA.

In ceea ce priveste grilele operatorilor de televiziune prin satelit, Profit.ro este disponibil doar in grila operatorului Orange DTH.

In cursul sedintei CNA de astazi a fost aprobata o alta modificare a denumirii unui post si anume trecerea de la Est TV la Moldova TV, subiect despre care am publicat un articol separat pe media-max.ro.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari ale postului Profit.ro?

Update 14.05.2021: Au fost schimbate sigla si numele postului;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII